Смачнющий крем-суп із кабачків: "Мастер Шеф" Глінська дала простий рецепт
Переможниця одного з сезонів та екс-суддя шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська показала, як приготувати корисний і дуже смачний крем-суп із кабачків.
Щоб приготувати ніжний крем-суп із кабачків, "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська бере такі інгредієнти:
- цибуля - 2 шт. (300 г)
- морква - 1 шт. (150 г)
- картопля - 3 шт. (300 г)
- кабачки - 4 шт. (1 кг)
- часник - 3 зуб.
- сир плавлений - 150 г
- олія та вершкове масло для смаження
- сіль - за смаком
Цибулю та часник "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська дрібно нарізає. Моркву або також нарізаємо, або натираємо на тертці. Картоплю чистимо та нарізаємо на невеликі шматочки. Кабачки також нарізаємо невеликими шматочками.
Прямо в каструлі на суміші олії та вершкового масла спершу "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська обсмажує цибулю з часником до прозорості та легкої золотистості.
Далі додаємо картоплю, кабачки, моркву, заливаємо водою, щоб вона майже повністю покрила овочі, додаємо сіль і варимо під кришкою на малому вогні протягом 30 хвилин.
Після цього "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська додає натертий плавлений сир, перемішує та готує ще 5 хвилин. Після цього перебиваємо крем-суп занурювальним блендером до однорідності.
"Мастер Шеф" Єлизавета Глінська подає крем-куп із кабачків зі смаженим беконом, сухариками, а також свіжою петрушкою.