Смачно навіть без цукру: шеф-кухар показала простий рецепт ідеальних оладок
Шеф-кухар Валентина Кущ поділилася максимально простим, швидким і смачним рецептом, який допоможе урізноманітнити сніданки.
На своїй сторінці в Instagram шеф-кухар показала, як приготувати оладки з яблуком і бананом.
"Класний сніданок, особливо коли хочеться солоденького та смачненького. А ще можна нагодувати діток, бо зовсім без цукру", – радить Валентина Кущ.
Для приготування оладок із яблуком і бананом шеф-кухар бере такі інгредієнти (у розрахунку приблизно на 8 невеличких оладок):
- яблуко - 1 шт.
- банан - 1 шт.
- яйце - 1 шт.
- борошно - 3-4 ст.л.
- розпушувач - 1 ч.л.
- кориця
Яблуко натираємо на велику тертку та трішки віджимаємо від зайвої вологи. Банан розминаємо виделкою.
Змішуємо банан, яблуко, яйце, розпушувач, борошно та корицю до однорідності.
"Маса має бути густа і «повітряна». Можливо знадобиться ще ложка борошна. В мене було 4 ложки. Тісто має бути як на звичайні оладки", – пояснила шеф-кухар.
Смажимо оладки на розігрітій пательні з додаванням олії на середньому вогні до румʼяності з обох боків. Подаємо зі сметаною, медом чи варенням.
Українці в коментарях оцінили рецепт яблучно-бананових оладок:
"Дякую за рецепт! Дуууже смачні оладки вийшли! В моєму випадку - чудовий рецепт для утилізації яблучних і бананових недоїдків, які залишають після себе діти😂";
"Рецепт супер 🔥. Одна проблема, я майже всі за раз злопала 😋";
"Дякую, найсмачніші оладки,які я куштувала!".
Без м'яса та картоплі – Наталія Могилевська дала унікальний рецепт олів'є.
Додайте кілька інгредієнтів – Катя Осадча показала, як простий омлет перетворити на особливий.
Простіше не буває – Надя Дорофєєва показала свій сніданок.