Смак дитинства: рецепт ніжного кабачкового рагу з соусом та солодким перцем
Основою страви є свіжий кабачок, що поєднується з іншими овочами, які доповнюються вершковим соусом, розповіла кулінар та фудблогер «Anny cooking».
Інгредієнти:
- 1 кабачок
- 1/2 цибулини
- 1/2 солодкого перцю
- 2 зубчики часнику
- 2 великі помідори
- 1 середня морква
- 1/2 чайної ложки рік
- Молотий чорний перець за смаком
- Орегано до смаку
- Декілька горошин запашного перцю
- 1 лавровий лист
- 200 мл 33% вершків
- 100 мл молока
Приготування:
Наріжте кабачок, цибулю, перець та моркву. Помідори обшпарити окропом, зніміть шкірку і дрібно наріжте. Часник подрібніть. На середньому вогні обсмажте цибулю до прозорості, потім додайте моркву та перець. Смажте до м'якості.
Додайте кабачок та помідори, тушкуйте до м'якості.
Посоліть, додайте перець, орегано, запашний перець, лавровий лист. Влийте вершки та молоко, тушкуйте на повільному вогні 10-15 хвилин.
Можна замінити вершки з молоком на суміш із 150 г жирної сметани, 1 ст.л. борошна та 150 мл молока.
Поділитися сюжетом