Соковита і смачна морква по-корейськи в домашніх умовах: "Бомба рецепт!"

Соковита і смачна морква по-корейськи в домашніх умовах: "Бомба рецепт!"

Рецептів моркви по-корейськи, насправді, багато.

Адже у кожної господині є свої секрети, як приготувати цю закуску.

Своїм рецептом моркви по-корейськи вирішила подилитися авторка кулінарного каналу «vika_healthcoach».

«Соковита і смачна морква по-корейськи в домашніх умовах. З неї готують салати і рулети. Її додають в шаурму і гамбургери. І якщо ви хоч раз зробите її вдома, то в майбутньому відмовитесь від покупки магазинного варіанту цієї закуски. Мінімум часу - максимум користі», - запевнила фудблогерка.

Цей рецепт моркви по-корейськи Вікторія назвала «ідеальним».

Для приготування потрібні такі інгредієнти: 1 кг соковитої моркви, 0,5 склянки олії, 1 десертна ложка оцту, 2 стол ложки цукру, 1 стол ложка солі, 1 ч л чорного перцю, 1 ч л червоного перцю.

Також в моркву по-корейськи можна додати підсмажений кунжут, ріпчасту цибулю, часник і кінзу.

«Замість солі, цукру і перцю в салат можна покласти готову приправу (продається в будь-якому супермаркеті у відділі спецій, у складі буде карі і коріандр). Так салат набуде пікантної нотки», - порадила фудблогерка.

Отже, моркву чистимо від шкірки і тремо на спеціальну тертушку для моркви по-корейськи.

«В принципі, можна використати і звичайну, але так салат виглядає краще, а морква - більш соковита», - зазначила кулінар.

У моркву по-корейськи додається підігріта олія, але важливо не доводити її до кипіння.

Змішуємо усі інгредієнти, перекладаємо салат в герметичний контейнер і ставимо в холодильник - він повинен настоюватися не менш 5 годин, але найкраще залишити закуску на ніч.

«Перед подачею можна додати обсмажену цибулю, кінзу і обсмажене насіння кунжуту. Готову закуску з помаранчевого коренеплоду можна зберігати в холодильнику два тижні. Це дуже зручно, коли немає багато часу на приготування страв», - порадила Вікторія.

У коментарях підписники зазначають, що це «бомба рецепт» моркви по-корейськи.

Оригінальний салат з білої редьки - готуєтсья за хвилини, а на смак феноменальний.

Легкий і смачний суп з цвітною капустою - рецепт, з яким вийде не як у всіх.

Супер закуска - найпростіший рецепт моркви по-корейськи без зайвого клопоту.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Це було ясно ще у минулому столітті: відомий провидець розповідав про війну в Україні

Чізкейк з гарбузом та прянощами: затишний смак осені з простим рецептом

Які сидерати посіяти в теплиці восени: відновлять родючість ґрунту

Ніжні бендерики з м'ясом: ідеальний рецепт для сімейної вечері

Коли та як краще обрізати плодові дерева у жовтні: поради садівників

Повернення коштів за газ: всі нюанси, які потрібно знати кожному українцю

Королева мечів і Туз мечів: тарологиня розповіла, чи буде Україна в НАТО

Їй було 13, а вона на 25 років старша: шкільна вчителька одружилася зі своєю "зразковою" ученицею

Як виростити на підвіконні розмарин: найпростіший метод від господинь

Боєць "Азову" розкритикував українців за недостатню мобілізацію

Рецепт домашніх цукерок із горіхами від переможниці "Мастер Шеф": краще за магазинні

Ох Заливако і проморгав: переможниця шоу "Холостяк" перетворилася на жінку-вамп

Доктор Комаровський розповів, чи небезпечно сидіти на холодному: на що слід звернути увагу

Концерти, спортзали, ресторани: облав ТЦК на ухилянтів побільшає

Армія рф застосовує нову тактику на Вугледарському напрямку: військовий експерт розповів про небезпеку прориву окупантів