Соковита запіканка з курячим філе та капустою: смачно та корисно
Учасниця суперфіналу кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Рябенко поділилася простими та швидкими рецептами для ситної вечері.
З використанням курячого філе, свіжої капусти, яєць та сиру, ця страва легко готується і стане чудовим доповненням до вашого меню. Можна додати й інші приправи за бажання, якщо вам подобається гостріший або пікантніший смак.
Інгредієнти:
- 1/2 невелика молода капуста
- 1 куряче філе
- 4 яйця
- Сіль, перець за смаком
- 1 ч. л. паприки
- 100 г сметани
- Петрушка (за смаком)
- 100 г твердого сиру або моцарели
- 1 помідор
- 40 г пармезану
Приготування:
Капусту наріжте слайсами і викладіть у форму, змащену олією. Куряче філе поріжте кубиками. У глибокій мисці з'єднайте куряче філе з яйцями, сіллю, перцем, паприкою, натертим сиром, сметаною та подрібненою петрушкою. Отриману щойно масу вилийте на шар капусти.
Помідор наріжте слайсами і обережно викладіть його зверху, посипавши все натертим пармезаном. Запікайте в розігрітій до 200 ° C духовці протягом 45 хвилин.
Ця страва стане не тільки смачним, а й красивим акцентом на вашому столі, якщо вирішите побалувати близьких та гостей за столом.