Соковиті курячі котлети з кабачком: зірка "Мастер Шеф" поділився простим рецептом
У себе в Instagram зірка одного з сезонів кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Владислав Міцкевич поділився рецептом соковитих літніх котлет із курки та овочів.
Для приготування курячих котлет із овочами та моцарелою зірка "Мастер Шеф" бере такі інгредієнти:
- яйця - 2 шт.
- борошно - 2 ст.л.
- філе куряче - 250 г
- кабачок або цукіні - 70 г
- перець болгарський - 50 г
- печериці - 50 г
- помідор - 100 г
- цибуля ріпчаста - 0,5 шт. (середнього розміру)
- моцарела - 1 кулька
- сіль і перець - за смаком
- оливкова олія + вершкове масло для смаження
- базилік - за бажанням
Куряче філе, моцарелу, печериці, болгарський перець, цибулю, кабачок і помідор зірка "Мастер Шеф" нарізає дрібними кубиками.
На розігрітій пательні, злегка змащеній оливковою олією та вершковим маслом, обсмажуємо спершу гриби до золотистості, а потім додаємо цибулю, трохи підсолюємо та обсмажуємо.
Окремо "Мастер Шеф" Владислав Міцкевич обсмажує нарізаний кабачок, у кінці також додає трішки солі.
Змішуємо курку, моцарелу, помідор, болгарський перець, обсмажені цибулю, гриби, кабачок, додаємояйця, борошно, дрібно нарізаний базилік, сіль і перець за смаком і добре все перемішуємо.
Смажимо котлети на розігрітій пательні, змащеній оливковою олією та вершковим маслом, до золотистості з обох боків на середньому вогні.
Подавати котлети зірка "Мастер Шеф" радить зі свіжим базиліком і сметаною.