Соковиті курячі рулетки з яблуком: фіналістка "Мастер Шеф" дала геніальний рецепт
Зірка "Мастер Шеф - 12" Ольга Рябенко показала, як приготувати курячі рулетики з яблуком, які підійдуть навіть для святкового столу, а готуються дуже швидко.
Такі рулетики можна подавати з будь-яким гарніром, але цього разу фіналістка "Мастер Шеф" вирішила приготувати запечену моркву.
Для приготування курячих рулетиків із яблуком "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере такі інгредієнти:
- куряче філе – 2 шт.
- крем-сир – 100 г
- яблуко – 1 шт.
- цибуля червона – 2 шт.
- шпинат – 70 г
- твердий сир – 150 г
- сіль і перець – за смаком
- бебі морква – 200 г
Для соусу нам знадобиться:
- соєвий соус – 6 ст.л.
- мед – 1,5 ст.л.
- сік лимонний – 1 ст.л.
- гірчиця (негостра) – 1 ч.л.
- часник – 1 зуб.
Куряче філе "Мастер Шеф" Ольга Рябенко розрізає на пласти, накриває харчовою плівкою та відбиває. Викладаємо відбите філе в прямокутник, як на відео, щоб зробити один великий рулет.
Яблуко нарізаємо тоненькими скибочками. Цибулю нарізаємо напівкількями та обсмажуємо до прозорості.
Солимо та перчимо мʼясо, змащуємо його крем-сиром, викладаємо слайси твердого сиру, яблуко, обсмажену цибулю, листя шпинату, загортаємо все в рулет і відправляємо його в холодильник на 30-60 хвилин.
Великий рулет "Мастер Шеф" Ольга Рябенко розрізає на порційні рулетики та викладає їх у форму для запікання, посередині викладає бланшовану моркву та відправляє в розігріту до 230 градусів духовку на 15 хвилин.
Тим часом змішуємо соєвий соус, мед, лимонний сік, гірчицю та вичавлений часник. Дістаємо рулетики з духовки, поливаємо їх соусом і запікаємо ще приблизно 10 хвилин.