Соковитий і смачний: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав геніальний рецепт шашлику з курки

Соковитий і смачний: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав геніальний рецепт шашлику з курки

Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво запропонував українцям простий, оригінальний і смачний рецепт приготування шашлику з курячого мʼяса.

Щоб шашлик був максимально соковитим, треба брати філе курячого стегна. Для маринаду знадобиться мінімальна кількість інгредієнтів, а головна фішка цього рецепту – бекон.

Для приготування шашлику на 1 кг філе курячого стегна "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:

  • бекон – 600-700 г
  • цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • 2 гілочки розмарину
  • 1 ч.л. солі
  • 0,5 ч.л. чорного меленого перцю

Спершу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво відбиває філе курячого стегна, щоб воно було ніжнішим і краще промаринувалося.

Цибулю нарізаємо півкільцями, гілочки розмарину розбираємо на листочки. В мисці змішуємо відбите мʼясо, цибулю, розмарин, додаємо сіль, перець, накриваємо та лишаємо маринуватися на одну годину.

Після цього починаємо формувати наші шашлички. На харчову плівку "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво викладає слайси бекону, як на відео, зверху по два філе стегна та за допомогою плівки загортає в рулети.

Мʼясні рулети "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво пронизує шампурами, а потім обережно розрізає.

Готуємо курячі шашлички в беконі на розжареному вугіллі до апетитної золотистої скоринки з усіх боків, на це піде приблизно 20 хвилин.

Нереально смачний: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт супу, яким захоплюється весь світ.

Хіменес-Браво поділився рецептом сніданку із шедевральним смаком.

Про звичайну яєчню забудете: Хіменес-Браво поділився бездоганним рецептом на сніданок.

Поділитися сюжетом

Останні новини

"Укрзалізниця" змінила розклад руху деяких поїздів на західному напрямку

Продукти та послуги можуть здорожчати у половину: ціни на електроенергію вдарять по всім

Священик зчепився з ТЦКшниками на Буковині: з’явилося відео

"Не вистачає часу": в мережі розгорівся скандал на тлі повітряної тривоги

Будете забезпечені на рік: як правильно заморозити шпинат на зиму

Окупанти знову атакували Україні "Шахедами" та "Кінджалами": є руйнування та пожежі

В Запорізьцій області побудують підземну школу

Частина українців опинилась за межею виживання: економіст розповів про наслідки скорочення соцвиплат

Відключення світла: коли чекати повернення графіків

У Пакистані біля аеропорту пролунав вибух: є загиблі та поранені

Паркування стане дорогим задоволенням: нові штрафи та тарифи вже на порозі

Опалювальний сезон 2024-2025 в Україні: дати початку можуть змінюватись у різних регіонах

Напад на блогера Ніколаса Карму: поліція відкрила кримінальне провадження

Другу "газову" платіжку перерахують: скільки доведеться платити кожній родині щомісячно

«Починаю робити те, що пес і гуси одночасно»: у письменника Кокотюхи виявилася халепа із борщем