Спеціально на цю осінь: рецепт гарбузового хліба без будь-яких зусиль
Простий, смачний та ніжний хліб яскравого помаранчевого кольору буде не лише оригінальним, а й дуже смачним, розповідає в Інстаграмі кулінар та фудблогер «Anny cooking».
Інгредієнти:
- 200 мл теплої води
- 150 г гарбузового пюре
- 500 г борошна
- 1,5 ч.л. сухих дріжджів
- 1 ст. цукру
- 1/2 чайної ложки рік
- 1 ст. рослинної олії
Приготування:
У чашу хлібопічки додайте спочатку всі вологі інгредієнти: воду, гарбузове пюре та масло. Зверху висипте сухі інгредієнти: борошно, дріжджі, цукор та сіль.
Виберіть середній рівень завантаження та випікання на першій програмі. Після випікання охолодіть хліб та насолоджуйтесь.
Ручне приготування:
У великій мисці змішайте борошно, дріжджі, цукор та сіль. Додайте теплу воду, гарбузове пюре та олію, замісіть тісто.
Накрийте миску рушником і залиште тісто підніматися в теплому місці на 1-1,5 години. Коли тісто підійде, сформуйте хліб.
Випікайте в розігрітій до 180 ° C духовці на нижньому рівні протягом 40 хвилин. Готовий хліб остудіть перед подачею.