Справжні ласощі: "Мастер Шеф" Литвинова дала універсальний рецепт ягідного пирога
Це смачний та соковитий десерт, який ідеально підійде для сезону свіжих ягід, доки вони ще є.
На цей раз зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, що такий ягідний пиріг легко приготувати, і він стане чудовим доповненням до вашого столу.
Інгредієнти:
- Сир (сир) 9% - 600 г
- Яйця - 6 шт.
- Цукор — 360 г
- Вершкове масло - 140 г
- Ванільний цукор - 20 г
- Розпушувач - 30 г
- Сіль - 1 ч. ложка
- Пшеничне борошно - 440 г
- Вишні (без кісточок) - 800 г
- Крохмаль - 100 г
Приготування:
Перебити сир у пасту за допомогою занурювального блендера. У глибокій мисці збити яйця з цукром до однорідної маси, радить "Мастер Шеф" Литвинова.
У кімнатну температуру масла натерти цедру лимона і додати кардамон.
У просіяне борошно додати розпушувач і сіль. У збиті яйця додати перебитий сир, потім масло зі спеціями, і акуратно перемішати все до однорідної маси.
"Мастер Шеф" Литвинова додає, далі треба викласти тісто на лист, застелений пергаментом. Вишні обваляти в крохмалі та рівномірно розподілити по тесту.
Випікати пиріг у розігрітій до 160 градусів духовці протягом 1 години (якщо вишні заморожені, збільшити час випікання на 15 хвилин). Готовий пиріг змастити джемом і посипати подрібненими фісташками та цукровою пудрою, розповіла "Мастер Шеф" Литвинова.