Свинячі реберця в томатній глазурі від "Мастер Шефа": рецепт, який здивує всіх
Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як зробити дивовижне та смачне м'ясо з глазур'ю.
Литвинова стверджує, що страва готується легко, але її смак запам'ятається назавжди. Основним секретом є правильно приготована глазур, яка надає м'ясу насичений смак та апетитну скоринку.
Інгредієнти для м'яса:
- Свинячі ребра - 1 кг
- Сіль - 7 г
- Перець - 3 г
Інгредієнти для глазурі:
- Томатне пюре - 100 г
- Мед - 1 ст. л.
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Гірчиця – 1 ст. л.
Приготування:
Свинячі реберця слід промити і обсушити. Потім натерти сіллю та перцем, залишивши маринуватися на 15-20 хвилин, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
Змішайте томатне пюре, мед, соєвий соус та гірчицю до однорідної консистенції. Глазура повинна бути густою та ароматною.
"Майстер Шеф" Литвинова додає, далі розігрійте духовку до 180°C. Покладіть ребра на лист, попередньо застелений пергаментом. Запікайте їх протягом 40 хвилин.
За 10 хвилин до закінчення готування дістаньте ребра з духовки, щедро змастіть підготовленою глазур'ю і відправте назад в духовку. Це додасть м'ясу карамелізовану скоринку. Подавайте реберця гарячими, з гарніром на ваш смак радить "Мастер Шеф" Литвинова.