Свинина з яблуком піднесе вас до небес: дуже смачні слойки, які замінять ранкові бутерброди
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F2%2Fee997e115c4dd7c5cb0d98ca19d9f3a8.jpg)
Слойки готуються максимально просто, але нехай вас не лякає наявність свинини з яблуком у рецепті, адже на якийсь час це ніяк не вплине.
Однак це може стати одним із найулюбленіших ваших поєднань – досить ніжне, кисло-солодке та з приємними нотками спецій. На приготування в духовці піде всього 20 хвилин, а процеси не відрізняються сильною складністю. Кулінар порадив, що цю випічку можна взяти із собою на роботу чи дати дітям до школи замість бутербродів.
Євген Клопотенко, фото: Instagram
Інгредієнти:
- 200 г свиняча вирізка
- 500 г листкове тісто
- 1 шт. яблуко (кисле)
- 5 г вершкове масло
- 1 шт. яєчний жовток
- За смаком чебрець
- За смаком сіль
Як приготувати:
- Яблуко вимийте, почистіть та наріжте дрібними кубиками. Вирізку свинячу також порубайте дуже дрібно, посоліть до смаку. Змішайте м'ясо з яблуками та чебрецем.
- Тісто розморозьте, розкотіть і наріжте невеликими прямокутниками. Викладіть начинку на прямокутники, закрийте тісто начинку і змастіть жовтком.
- Слойки викладете на змащений маслом пергамент. Випікайте 20 хвилин при 180 градусах.
Слойки з яблуком та свининою, фото Клопотенко
Раніше ми повідомляли, що давно не бачили жовту діжку - тоді ми йдемо до вас: рецепт найсмачнішого квасу з бородинського хліба.
Поділитися сюжетом