Світла немає, кондиціонера немає, а смакота є: рецепт морозива крем-брюле між двох вафельок
Домашнє морозиво значно смачніше і корисніше магазинного. Воно не містить у своєму складі шкідливих консервантів, барвників та інших шкідливих добавок.
Однак багато хто вважає, що приготувати такий десерт вдома займає багато часу та зусиль. Однак зараз ми спростують це міф.
Фудблогерка Анастасія з ніком anny.cooking у Instagram поділилася простим та швидким рецептом морозива крем-брюле. Для його приготування потрібно лише 3 продукти.
Інгредієнти:
- 500 мл вершків 33%
- 200 г вареного згущеного молока
- два вафельні коржі
Спосіб приготування:
Бортики роз'ємної форми змащуємо вершковим маслом та застилаємо пергаментом, викладаємо на дно форми один вафельний корж.
Дуже холодні вершки збиваємо до стійких піків, додаємо варене згущене молоко, збиваємо до однорідності 1 хвилину.
Виливаємо вершкову масу на вафельний корж і зверху накриваємо ще одним коржем.
Кладемо майбутнє морозиво в морозилку до повного заморожування.
З готового морозива знімаємо форму, пергамент та нарізаємо.
Раніше ми повідомляли про желе з кавуна: десерт, який прикрасить будь-який солодкий стіл. Технологія дуже проста, багато часу не знадобиться.