Такі млинці готуються простіше та швидше: "Мастер Шеф" Литвинова дала цікавий рецепт

Такі млинці готуються простіше та швидше: "Мастер Шеф" Литвинова дала цікавий рецепт

Колишня суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова показала, як за 10 хвилин приготувати неймовірно смачні та ніжні млинці по-марокканськи.

Такі млинці можна робити і з мʼясною начинкою, і з солодкою, але цього разу "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова вирішила додати до них сир.

Для приготування марокканських млинців "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова бере такі інгредієнти:

  • манна крупа - 250 г
  • борошоно - 40 г
  • сіль - 1/2 ч.л.
  • дріжджі сухі - 5 г
  • розпушувач - 1 ч.л. з гіркою
  • вода тепла - 500 г
  • сир моцарела для начинки - 125 г

Спочатку "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова змішує манку, борошно, сіль, а також розпушувач і дріжджі - завдяки цим двом інгредієнтам млинці виходять такі пористі.

Заливаємо суміш сухих інгредієнтів теплою водою та перемішуємо. "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова швидко пробиває тісто занурювальним блендером до появи пухирців.

Миску з тістом накриваємо плівкою, рушником і даємо йому відпочити 15 хвилин. Смажити марокканські млинці треба на розігрітій пательні лише з одного боку.

"На поверхні з'являється багато пор, вони такі пористі-пористі. Коли ви бачите, що вся поверхня стала одного кольору, і бульбашки зникли, можна знімати і начиняти", – пояснює "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова.

На готові млинці викладаємо шматочки моцарели та заліплюємо їх, як вареники. Готові млинці з начинкою зірка "Мастер Шеф" складає на пательню, змащену вершковим маслом, та під кришкою на малому вогні прогріває їх ще 5 хвилин, щоб сир розтікся.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Українець "під кайфом" спробував втекти від копів на авто, і зателефонував до поліції: все, як у GTA

Оподаткування посилок з-за кордону: українців готують до великих змін

Швидкий салат з яблуком та горіхами: "Майстер Шеф" дав корисні поради

"Пристрасть, елегантність і тепло": Андре Тан назвав головний колір моди осені 2024

Доведеться заплатити 18% від продажу: українців попередили про черговий родаток

Школярів годуватимуть за новими правилами

Військові обурені крадіжкою мільйонів із громади міста на рекламу, коли окупанти за 200 км: "Мер у долі?"

Неприємний сюрприз від "Ощадбанку": як не потрапити в пастку

Рецепт нашвидкуруч: ніжне кокосове печиво з чотирьох інгредієнтів від "Мастер Шефа" Лізи Глинської

Риба перетвориться на небезпеку: чому після 50 років варто змінити раціон

Повістка поштою: як відрізнити звичайний лист від листа з ТЦК

Українців депортуватимуть з Європи: виженуть і більше не пустять

Де потрібно залишити воду та мило 13 жовтня і як захиститися від бід: обряди та заборони на день Іверської ікони

Гороскоп на 13 жовтня для всіх знаків Зодіаку: що приготував вам Всесвіт

Зустрічатимемо Сонце о 3 ночі: коли Україна востаннє перейде на "зимовий час"