Такого ще не куштували: рецепт незвичайного сирника із шоколадом, львівський десерт

Такого ще не куштували: рецепт незвичайного сирника із шоколадом, львівський десерт

Насолоджуйтесь ніжним смаком незвичайного сирника разом із чайними бомбочками або улюбленим гарячим напоєм, щоб зробити ваш день ще кращим, розповідає автор блогу «Mariiam_foodblog».

Інгредієнти:

  • Кисломолочний сир – 900 г
  • Сметана - 100 гр
  • Цукор – 150 г
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Яйця – 4 великі
  • Вершкове масло – 100 г
  • Манна крупа - 40 г
  • Крохмаль – 20 г
  • Родзинки – 125 г
  • Цедра лимона

Для глазурі:

  • Молочний шоколад – 2 плитки
  • Масло – 10 мл

Приготування:

У мисці з'єднайте кисломолочний сир, цукор та яйця. Збийте масу занурювальним блендером до однорідної та гладкої консистенції. Додайте м'яке вершкове масло, сметану, манну крупу та крохмаль. Знову добре збийте масу блендером, щоб усі інгредієнти поступово перемішалися.

Додати родзинки і натерту цедру лимона в сирну масу. Акуратно перемішайте ложкою або лопаткою, щоб розподілити ізюм та цедру по всій масі. Розігрійте духовку до 180 градусів.

Викладіть сирну масу у форму для випікання, попередньо змащену олією або вистелену пергаментним папером. Випікайте сир у розігрітій духовці протягом 50 хвилин. Перевірте готовність дерев'яною паличкою – вона повинна виходити сухою із центру сиру.

Розтопіть молочний шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі короткими імпульсами. Додайте масло в розтоплений шоколад і добре перемішайте до отримання гладкої і блискучої маси.

Дістаньте готовий сир з духовки і дайте йому повністю охолонути. Нанесіть розтоплений шоколад на поверхню сиру, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні.

Залишіть глазур застигнути при кімнатній температурі або в холодильнику.

Крабовий салат у лаваші: рецепт неперевершеної закуски, яку варто скуштувати.

Рецепт ароматної закуски з крабовими паличками: з'їдять за хвилину.

Смачна закуска всього з трьох інгредієнтів: швидко і оригінально.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Секрет родючого грунту: які сидерати саджати восени на городі

Як пережити зиму в теплі та з мінімальними платіжками: прості способи заощадити на комуналці

Укрзалізниця змінила правила продажу квитків: що треба знати

«Туман війни розвіявся»: експерт розповів, як ЗСУ можуть пробити позиційний фронт

Сатана приходив, поки ви спали: які ознаки того, що він відвідував вас уві сні

Захист саду від гризунів восени: найкращі методи досвідчених господинь

Олена Бюн розповіла, куди цілитимуться російські ракети: «За цими картами це можуть бути…»

Ніколи не довіряйте офіційним словам, які говорять політики, - Кость Бондаренко про позицію Трампа по Україні

Прогулянка на дитмайданчик ледь не призвела до трагедії: на що треба звернути увагу батькам

Рецепт дуже простий: "Мастер Шеф" Ярославський показав, як смачно приготувати спагеті

Рецепт швидких маринованих огірків

Коли і чим обробляти дерева в саду восени: основні поради господарів

Побори у школах та дитсадках: як правильно витрачати гроші

Військовий експерт розповів, чи готують росіяни наступ на Запоріжжя: є певні штурмові групи і активізуються бої

Новий сезон субсидій: хто може отримати допомогу