Такого ви не готували: рецепт рулетиків зі скумбрією та морквою до святкового столу
Рецепт таких рулетиків не дуже складний, зате добре підходить як перекус на свята. Причому рибка виходить ароматною та м'якою. Про це на своїй сторінці розповіла Юлія Віліч у Instagram.
Інгредієнти:
- 4 невеликі скумбрії
- 50 г мелко натертой моркови
- 70 г твердого сиру або моцарели
- 1/2 цибулини
- 1 столова ложка лимонної цедри
- 120 г жирної сметани 20%
- Суміш зелені та приправа до риби від @iris.seasonings
Приготування:
Скумбрію ретельно почистити, забрати всі кісточки. Кожну тушку розрізати вздовж дві частини.
У мисці змішати дрібно натерту моркву, підсмажену цибулю, лимонну цедру, сир, сметану та зелень. Ретельно перемішати, щоб одержати однорідну масу.
На кожен шматочок скумбрії нанести невелику кількість начинки. Згорнути рулетики та закріпити їх зубочистками.
На дно форми викласти тонкі слайси картоплі, попередньо змащені олією. Зверху розмістити кільця лимона та шматочки консервованих ананасів.
Викласти рулетики у підготовлену форму для запікання. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку та випікати протягом 40-45 хвилин.
Шашлик буде м'яким і соковитим: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт ідеального маринаду.
Фантастично смачні фаршировані яйця: Ольга Сумська поділилася улюбленим рецептом.
Як засолити червону рибу: шеф-кухар дала простий і суперсмачний рецепт.