Такої смачної маринованої капусти ви ще не куштували: секрет рецепту в одному інгредієнті
Як приготувати мариновану капусту новим, незвичайним способом показала і розповіла фудблогерка Марія Макарчук.
«Капуста з соусом сацебелі або іншим томатним соусом в банках виходить дуже смачною, соковитою і ніжною. Обов’язково спробуйте зробити таку заготовку на зиму, ви не пошкодуєте!», - запевнила пані Марія на своїй сторінці в Інстаграм.
І для приготування такої капусти знадобляться такі інгредієнти: вода 2.5 л, томатний соус 500 мл, сіль 4 ст. л., оцет 9% 300 мл, цукор 400г, лавровий лист, перець горошком, цибуля.
Смачна маринована капуста на зиму.
На дно банки викладаємо декілька шматочків цибулі. Капусту господиня нарізала досить великими шматочками і щільно виклала.
Також кулінар додала у банку лавровий листочок і перець горошком.
Тепер готуємо маринад.
«Даного маринаду вистачає на шість літрових банок. Я сьогодні викиористовую сацебелі, але дуже смачно і з кетчупом. Тут вже як кожному довподоби», - розповіла фудблогерка, додаючи у воду цукор, оцет, томатний соус.
Смачна маринована капуста на зиму.
Маринад заливаємо у капусту, прикриваємо кришками та стерилізуємо.
«З моменту закіпання молоду капусту – 20 хвилин, а середніх та пізніх сортів – 30, 35 звилин в літровій банці», - повідомила Марія.
Капусту закручуємо, даємо охолонути і через деякий час вже можна насолоджуватись!
Смачна маринована капуста на зиму.
В коментарях до рецепту деякі підписники на сторінку Марії запевнили, що це дійсно смачний рецепт маринованої капусти, яка виходить ще й дуже хрумкою.
«Я так робила і, повірте – це дуже смачно»,
«Дуже смачно»,
Клопотенко вдосконалив рецепт маринованих огірків: по-іншому більше не готуватимете.
Рецепт пікантних маринованих овочів на зиму.
З маринованою цибулею: переможниця "Мастер Шеф" дал рецепт оригінального салату.