Такої смачної тушкованої капусти ви ще не їли: "Мастер Шеф" Ярославський показав покращений рецепт

Такої смачної тушкованої капусти ви ще не їли: "Мастер Шеф" Ярославський показав покращений рецепт

Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський вирішив приготувати незвичайну тушковану капусту як начинку для вареників, але вона вийшла настільки смачною, що її зʼїли просто так.

"Мастер Шеф" Володимир Ярославський узяв не звичайну білокачанну капусту, а червоноголову. Рецепт дуже простий, а результат виходить просто неймовірним.

Для приготування тушкованої капусти Володимир Ярославський із "Мастер Шеф" використав:

  • капуста червоноголова - 1 качан
  • цибуля - 1 велика
  • оцет (винний або яблучний)
  • олія
  • сіль і духмяний перець
  • родзинки (або сушена журавлина)
  • для аромату можна додати дрібку меленого коріандру

Капусту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський шаткує максимально тонко, а цибулю нарізає тоненькими півкільцями.

На розігрітій пательні з олією спершу трішки обсмажуємо цибулю - вона має лише почати змінювати колір. Після цього додаємо капусту та смажимо її протягом кількох хвилин. Перемішуємо капусту кілька разів, аби вона не пригоріла.

Далі "Мастер Шеф" Володимир Ярославський додає сіль, перець, оцет, перемішує капусту, накриває кришкою та тушкує на малому вогні до мʼякості.

Промиті родзинки або сушену журавлину додаємо приблизно на середині процесу готування, в мелений коріандр, аби він зберіг аромат, майже наприкінці.

Коли капуста готова, "Мастер Шеф" Володимир Ярославський вимикає вогонь та дає капусті дійти під кришкою ще приблизно 10 хвилин.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Ніжні бендерики з м'ясом: ідеальний рецепт для сімейної вечері

Коли та як краще обрізати плодові дерева у жовтні: поради садівників

Повернення коштів за газ: всі нюанси, які потрібно знати кожному українцю

Королева мечів і Туз мечів: тарологиня розповіла, чи буде Україна в НАТО

Їй було 13, а вона на 25 років старша: шкільна вчителька одружилася зі своєю "зразковою" ученицею

Як виростити на підвіконні розмарин: найпростіший метод від господинь

Боєць "Азову" розкритикував українців за недостатню мобілізацію

Рецепт домашніх цукерок із горіхами від переможниці "Мастер Шеф": краще за магазинні

Ох Заливако і проморгав: переможниця шоу "Холостяк" перетворилася на жінку-вамп

Доктор Комаровський розповів, чи небезпечно сидіти на холодному: на що слід звернути увагу

Концерти, спортзали, ресторани: облав ТЦК на ухилянтів побільшає

Армія рф застосовує нову тактику на Вугледарському напрямку: військовий експерт розповів про небезпеку прориву окупантів

Цитрусові розорять гаманці: "осінні" ціни на апельсини, мандарини та лимони

В Україні дорожчає базовий овоч: ціна підвищилася на 33%

У рішенні залучити війська КНДР до війни в Україні побачили зростаючий відчай РФ