Тепер гарбуз полюблять усі: "Мастер Шеф" Глінська дала рецепт неймовірного гарбузового пирога
Зірка "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська показала, як приготувати смачнющий гарбузовий пиріг. Пиріг виходить дуже соковитим та ароматним і сподобається навіть тим, хто не любить гарбуз.
Для цього рецепту "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська бере такі інгредієнти:
- гарбуз - 300 г (натертий на дрібній тертці)
- яйця – 4 шт.
- розм'якшене вершкове масло - 130 г
- цукор -130 г
- борошно - 170 г
- розпушувач - 10 г
- цедра одного апельсина или грейпфрута
У миску "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська викладає вершкове масло і перемішує його віничком до однорідної м'якої консистенції. Туди ж натираємо цедру та перемішуємо. Додаємо яйця, цукор і знову перемішуємо.
Борошно змішуємо з розпушувачем і також додаємо до основної маси, знову перемішуємо. Наприкінці додаємо в тісто дрібно натертий гарбуз і перемішуємо до однорідності.
Форму "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська змащує вершковим маслом і присипає тоненьким шаром борошна. Викладаємо гарбузове тісто у форму та розрівнюємо.
Випікати такий пиріг потрібно в духовці, розігрітій до 180 градусів приблизно 30-40 хвилин. Готовність можна перевірити дерев'яною шпажкою.
Коли гарбуовий пиріг повністю охолоне, "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська посипає його цукровою пудрою, нарізає на шматочки – і готово, можна подавати.