Тепер молода картопля лише за цим рецептом: такий пікантний смак неможливо забути
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F2%2F3127efbe6dca88e24087e923ca5ae1c0.jpg)
Усі з великим нетерпінням чекають на початок літа, адже саме тоді на прилавках магазинів та на ринках з'являються сезонні овочі та фрукти, зокрема, молода картопля.
Він має ніжніший смак, ніж зріла картопля, а ще готується набагато простіше. Щоб його зварити, знадобиться в середньому близько 20 хвилин. Однак є більш цікавий рецепт, який однозначно підкорить ваше серце та шлунок. Його смак ви ще довго згадуватимете, настільки він неймовірний.
Чищення молодої картоплі, скріншот
Інгредієнти:
- Картопля молода 500 г
- Часник, зубчики 5 шт.
- Чебрець, гілочка 2 шт. (або будь-які інші трави на ваш розсуд)
- Рослинна олія 20 г
- Сіль 1 г
Процес приготування, покроковий рецепт:
- Спочатку треба ошпарити картоплю: ретельно помити її і кинути в окріп на 1-2 хвилини.
- На сковороді розігріти олію. Злегка обсмажити на ній часник. Туди ж додати чебрець або інші трави, розмарин теж добре поєднується. Зачекати хвилинку, поки вони віддадуть маслу свій аромат.
- Викласти на сковороду картоплю. Перемішати, додати сіль. Чи не накривайте кришкою! Через 10 хвилин картопля буде готова. Подавати і їсти краще у гарячому вигляді, до риби чи м'яса.
Молода картопля, скріншот
Раніше ми повідомляли, що ці лимонні квадратики будуть кращими за будь-якого Наполеона і Медовика: рецепт швидкої та смачної випічки.
Поділитися сюжетом