Тоненькі млинці на молоці: родинний рецепт, перевірений роками
Тонкі млинці на молоці чудово підійдуть, як до солодкої, так і не солодкої начинки, пише Politeka.net.
Своїм родинним рецептом млинців на молоці, який перевірений роками, вирішила поділитися авторка кулінарного блогу «Marina_khvil».
«Цей рецепт в нашій родині незмінний, перевірений роками. Млинці виходять, дуже тонкими й смачними. Їх можна смакувати як окрему страву, так і начиняти з будь-якою начинкою, спробуйте, це дуже смачно», - порадила фудблогерка.
Інгредієнти для млинців на молоці знадобляться наступні: 0,5 л молока, 5 шт яєць, 2 ст.л. олії рафінованої, 1 ст.л. цукру, 1/2 ч.л. солі, 150 г борошна пшеничного, 50 г кукурудзяного крохмалю.
Хід приготування тонких млинців на молоці наступний: в мисці з’єднати яйця, сіль, цукор, все перемішати. До них додати просіяний крохмаль та борошно - перемішуємо, щоб не було грудочок.
- Далі додаємо до яєчної маси молоко, помішуємо, щоб тісто було однорідним.
«В кінці додаємо олію. Перемішуємо. Залишаємо тісто постояти 15 хвилин на столі», - розповіла кулінар про хід приготування млинців.
Наступний крок - розігріваємо пательню, змашуємо олією.
Наливаємо тісто на сковорідку, рівномірно розподіляємо тісто, випікаємо млинці з обох сторін до готовності. Готові млинці викладаємо на тарілку, та подаємо до столу.