Три продукти: рецепт найпростіших домашніх зефірок з ягідним смаком

Три продукти: рецепт найпростіших домашніх зефірок з ягідним смаком

Ці смачні та корисні зефірки, які нагадують маршмеллоу, можна легко приготувати вдома лише з трьох інгредієнтів, розповіла Юлія Віліч у Instagram.

Інгредієнти:

  • Смородинове пюре : 140 г (приблизно 250 г смородини, пробитої блендером, з додаванням 2 ст.л. води та нагрітої для полегшення протирання через сито)
  • Желатин : 14 г (марка "Мрія" або магазинний) + 60 мл води кімнатної температури
  • Цукор : 230 г

Приготування:

Візьміть невелику прямокутну форму. Змастіть форму олією без запаху і застеліть харчовою плівкою. Змащення маслом допоможе плівці добре прилипнути.

Змастіть харчову плівку олією, щоб приготовлена ​​маса не прилипала. У каструльці з'єднайте смородинове пюре та цукор. Поставте на невеликий вогонь і чекайте, поки цукор повністю розчиниться.

Коли почне закипати суміш, зніміть її з вогню. Перелийте гарячу суміш у глибоку ємність. Додайте замочений желатин та швидко перемішайте, щоб він повністю розчинився.

Почніть збивати масу міксером на високій швидкості до утворення пишної світлої маси, яка добре чіпляється за віночок. Залежно від потужності міксера це може тривати до 10 хвилин.

Перелийте збиту масу у підготовлену форму та розрівняйте лопаткою. Трохи потрясіть форму і постукайте дном, щоб прибрати бульбашки повітря. Зверху закрийте масу харчовою плівкою, змащеною олією, щоб не прилипала.

Поставте форму в холодильник щонайменше на 6 годин для застигання. Після застигання зніміть плівку та викладіть десерт на поверхню, присипану сумішшю кукурудзяного крохмалю та цукрової пудри (у співвідношенні 1:1). Присипте верх, низ та боки зефірок сипучою сумішшю.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Батько втік закордон: як домогтися аліментів на дитину

Ліміти на карткові перекази: ПриватБанк скасує обмеження для частини клієнтів

В Карпатах знайшли гриба-гіганта вагою у 3 кілограми

Коли і як обрізати черешню восени 2024 року: унікальні методи від господарів

Не їсти після 6, щоб схуднути - це не міф? Відома фітнес-тренерка назвала головне правило стрункості

Повістки "Укрпоштою": термін явки в ТЦК скоротили вдвічі

Отримати бронь буде ще складніше: нардеп пояснив, які зміни відбудуться

Сильні дощі і похолодання: яку погоду чекати в понеділок

Підвищення тарифів на електроенергію: експерти б'ють на сполох

Ізраїльська армія розпочала новий наступ в Газі

Штрафи за прогули на роботі: юрист пояснив, коли такі стягнення незаконні

Як приготувати картопляні зрази з м'ясом у духовці: шеф-кухар Тетяна Литвинова розкрила фірмовий секрет

Цвіль у пралці: як позбутися і потім недопустити, бо запах буде термоядерний

Дороги перетворились на ріки: частина Києва пішла під воду через сильну зливу

Юрій Ванетик розповів про те, як і чому президент Зеленський потрапив до США «у пастку»