Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами
Суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати три різні варіанти смачного маринаду до курки – зелений, жовтий і червоний.
Інгредієнти для зеленого маринаду:
- 2 ст.л. оливкової олії
- 1 ч.л. дрібно нарізаного свіжого перцю чилі
- сік і цедра одного лимона чи лайма
- 1 зубчик часнику
- 1 ст.л. дрібно нарізаної кінзи або петрушки
- 0,5 ч.л. паприки
- 0,5 ч.л. коріандру
- 0,5 ч.л. кумину
- 1 ч.л. солі
- 1 ст.л меду
"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво просто змішує всі інгредієнти, змащує цією сумішшю куряче мʼясо (філе або філе стегна) та відправляє в холодильник маринуватися.
Для приготування жовтого маринаду "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере:
- 2 ст.л. оливкової олії
- 1 ст.л. білого йогурту
- 0,5 ч.л. паприки
- 0,5 ч.л. кумину
- 1 ч.л. солі
- 0,5 ч.л. сушеної цибулі
- 0,5 ч.л. сушеного імбиру
- 0,5 ч.л. меленого чорного перцю
- 1 ч.л. куркуми
- 0,5 ч.л. сушеного часнику
- 1 ч.л. свіжої або сушеної кінзи
А щоб приготувати червоний маринад до курки "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво використовує такі інгредієнти:
- 2 ст.л. оливкової олії
- 2 ст.л. сметани
- 1 ч.л. подрібненого кореня імбиру
- 0,5 ч.л. кориці
- 0,5 ч.л. гвоздики
- 0,5 ч.л. мускатного горіха
- 1 ч.л. солі
- 0,5 ч.л. кумину
- 0,5 ч.л. анісу
- 0,5 ч.л. сушеного перцю чилі
- 0,5 ч.л. куркуми
- 0,5 ч.л. коріандру
- 2 ч.л. паприки
- сік половинки лайму
Гвоздику, кумин та аніс "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво подрібнює в ступці, а потім змішує з рештою інгредієнтів.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.