Це геніально просто: рецепт картопляного рулету від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F6126691ab9e6059200752d27c1365f94.jpg)
Цього разу на своїй сторінці в Instagram суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати смачнющий картопляний рулет.
Цей рецепт виручить вас у будь-якій ситуації: і якщо просто не знаєте, що приготувати на вечерю, і коли до вас уже поспішають гості. "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво відзначив, що картопляний рулет готується дуже швидко та просто, а страва виходить неймовірно смачною та небанальною.
Для приготування картопляного рулету суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- сир твердий - 300 г
- картопля - 500 г
- фарш курячий - 400 г
- сіль і перець - на смак
- олія - 30 мл
Картоплю "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво чистить і нарізає слайсами товщиною приблизно 2-3 мм. Сир натираємо на тертку.
На деко, застелене пергаментом, викладаємо рівномірно половину сиру, наступним шаром викладаємо слайси картоплі, трішки збризкуємо олією та додаємо сіль, а зверху посипаємо рештою сиру.
Відправляємо картоплю в духовку, розігріту до 180 градусів, приблизно на 20-25 хвилин (до готовності).
Фарш обсмажуємо на розігрітій пательні з олією, додаємо сіль і перець. "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво виклададає обсмажений фарш на запечену картоплю з сиром і за допомогою пергаменту загортає все в рулет, так само, як суші-рол.
Прикрашаємо картопляний рулет зеленню чи зеленою цибулькою, нарізаємо на шматочки і подаємо до столу.
Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.
Хіменес-Браво розкрив рецепт солодкої курки з соусом.
Залаштунки "Мастер Шеф": чого ніколи не показують глядачам і хто живе з Ектором.