Це найлітніша намазка, яка здивує всіх: рецепт із редиски освіжить і вас, і гостей
Намазки можна зробити з багатьох продуктів, але редис і сало - досить незвичайне поєднання для багатьох, хоч і дуже вдале.
Варто обов'язково скуштувати її зі свіжим або навіть трохи підсмаженим хлібцем.
Інгредієнти для намазування:
- Редиска 8 шт.
- Редиска, листя 300 г
- Сало 100 г
- Часник, зубчики 3 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Зелень 20 г
- Кунжут 20 г
- Французький багет 1 шт.
Як приготувати, покроковий рецепт:
- Редиска, листя та зелень добре промийте та обсушіть. Редиска наріжте шматочками, листя і зелень подрібніть. Сало наріжте шматочками. Часник очистіть та пропустіть через прес.
- Підготовлені інгредієнти покладіть у чашу блендера, посоліть, поперчіть та подрібніть до однорідної маси.
- Намажте шматочками багету, приготовленою масою, посипте кунжутом, прикрасьте зеленню і подавайте до столу.
Раніше ми повідомляли, що спека прийшла - діставай холодненьке: рецепт корисного морозива з двох інгредієнтів.
Поділитися сюжетом