Цей дует картоплі та м'яса сподобається всім: рецепт картопляних човників із фрикадельками
Страва однозначно здивує сім'ю та гостей, адже вона виглядає так, наче зійшло зі сторінки ресторанного меню.
Завдяки томатному соусу фрикадельки в картопляних човниках виходять дуже соковитими, а спеції надають особливого аромату, але їх можна замінити улюбленими. І попри великий список інгредієнтів, рецепт дуже легкий.
Інгредієнти:
- Яловичий фарш 700 г
- Цибуля 2 шт.
- Часник 6 шт.
- Оливкова олія 4 ст. л.
- Яйце 1 шт.
- Сіль за смаком
- Чорний перець (мелений) за смаком
- Паприка до смаку
- Кмин за смаком
- Карі до смаку
- Картопля 5 шт.
- Перець чилі 2 шт.
- Помідори чері до смаку
- Твердий сир 300 г
- Томатная паста 2 ст. л.
- Вода 200 мл
Як приготувати:
1.Фарш змішайте з дрібно нарізаними цибулею, зеленню та часником. Додайте яйце, панірувальні сухарі, каррі, кмин, паприку, сіль та перець.
2.З фаршу, що вийшов, скачайте маленькі фрикадельки. Розріжте помиті бульби навпіл, витягніть серцевину ложкою і обсмажте ложечки в маслі на сковороді.
3.Натріть сир. Частину покладіть на дно картопляних ложечок. Зверху викладіть фрикадельки і знову присипте сиром.
4.Покладіть зверху чері, нарізаний гострий перець і полийте соусом з пасти і води. Випікайте фрикадельки в картоплі 30 хвилин|мінути| при 220 градусах.
Раніше ми повідомляли, що тепер ніякого вінегрету: рецепт запеченого буряка з горіхами та сиром.