Цей рецепт сирників просто диво: Клопотенко видав секрет найніжнішого сніданку

Цей рецепт сирників просто диво: Клопотенко видав секрет найніжнішого сніданку

Багато хто обожнює сирники. Солоні і солодкі, зі сметаною, медом ти джемом. Євген Клопотенко зізнався, що був час, коли вони в нього не виходили. Ба більше, готувати сирники він ненавидів.

«Вони прилипали до рук, розповзалися по сковорідці, горіли і занижували мою самооцінку», - розповідав ресторатор про свої біди на сторінці в Інстаграм.

Рецепт сирників на сніданок.

Однак ці страждання для Клопотенка вже в минулому. Тепер він знає, як приготувати сирник так, щоб вони були ніжними, смачними і не підгорали.

Необхідно взяти 450-500г сиру, додати 100г цукру, дрібку солі, 10г ванільного цукру та 1 яйце.

Змішати інгредієнти і додав 50-80г борошна.

«Раджу вам регулювати кількість залежно від вологості сиру», - зазначав Євген Клопотенко.

Потім шеф-кухар ретельно все перемішав та зліпив сирники

«Чим однорідніша маса - тим ніжнішими будуть сирники», - ділився Клопотенко ще однією порадою.

Рецепт сирників на сніданок.

Рецепт сирників на сніданок.

А, найголовніше, зазначав Євген Клопотенко, сирники він не смажив, а запікав.

Вже готові сирники шеф-кухар притрусив апельсиновою цедрою та додав розморожену полуницю.

В коментарях до рецепту сирників підписники на сторінку Клопотенка зізнаються, що смажити цю страву більше не будуть.

«Сьогодні приготувала. Діти люблять сирники, але смажене намагаємось не їсти, і цей рецепт просто чудо. По перше, набагато корисніше, по друге, не потрібно стояти біля плити. Діти зацінили, а це саме головне. Дякую за рецепт!»,

«Спробував цей рецепт, скажу відверто смажити сирники більше в житті не буду, а тільки готувати по цьому рецепту»,

«Женя, дякую за ідею пекти сирники, і я зробила! Супер!».

Унікальний рецепт омлету на сніданок: йому не буде рівних.

Від такого сніднку у захваті будуть всі: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт.

Рецепт сирників, які завжди виходять смачними та ніжними.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Як і коли посадити ожину восени саджанцями: топ порад від садівників

Десерт "Льод та вогонь": спрощений рецепт від відомого кухаря, який вразить ваших гостей

Як правильно зберігати врожай буряків узимку: важливі поради та секрети від професіоналів

Зупиніться з консервацією, адже доведеться викидати: скільки можна зберігати варення, соління та компоти

Чим обробити сад від шкідників восени: експерти назвали кращі методи

Небезпечна бактерія живе в рибі та "пожирає людей": жінка залишилася без рук та ніг після вечері

Ціни на пальне змінилися: скільки коштує заправити повний бак

Заливний пиріг з цибулею та яйцем: легкий та корисний рецепт від зірки "Мастер Шеф" Лізи Глінської

Для чого використовують кондиціонер для білизни і чи потрібен він при пранні: міфи, в які ви вірите

"Доведеться підвищувати вдвічі": українські інтернет-провайдери готують нові тарифи

Як підготувати грядку під часник восени: правила гарантованого врожаю від господинь

Повістки вручатимуть "прозоро" – ТЦК зобов’язали до нових правил

500 гривень на продукти від "Ощадбанку": як отримати

На Харківщині волонтер пограбував дитину: замість покарання хотів на фронт

Україна вперше в історії стала бронзовим призером ЧС з футзалу