Ця проста страва з морквою по-корейськи вийде незрівнянною: "Швидко і красиво"
Морква по-корейськи чудово смакуватиме у салатах, домашніх хот-догах і рулетах з лаваша.
Одним зі своїх смачних рецептів з використанням моркви по-корейськи поділилася і авторка кулінарного каналу «Яна Рецепти 🇺🇦».
Цю страву з морквою по-корейськи можна приготувати і на сніданок, і як перекус.
Для рола з морквою по-корейськи фудблогерка радить насамперед обрати перевірений лаваш.
«Я обираю той, що розрахований для вогнища та грилю. Тоді він не рветься», - радить Яна.
Також варто звернути увагу на склад лаваша.
«В моєму тільки борошно та вода», - підкреслила авторка кулінарного каналу.
Крім того, Яна радить не використовувати у приготуванні цієї страви покупні соуси.
«Заміняю їх гуакамоле або йогуртом без смаку+сіль, спеції», - розповіла фудблогерка.
Отже, на лаваш викладаємо гуакамоле, далі йде яєшня скрембл, потім викладаємо тунець, курку або квасолю.
Наступними викладаємо зелень і овочі – помідор, огірок, кукурудза та морква по-корейськи.
«Також дуже смачно з сиром», - зазначила фудблогерка.
Загибаємо спочатку найдовші краї лавашу і потім скручуємо рол по всій довжині.
Обсмажуємо рол з двох сторін на сухій пательні і розрізаємо навпіл.
«Ох, яка ж смакота, я обожнюю такого плану рол і взагалі все, що завернуте в лаваш. Смачно, швидко і красиво»,
«Зробила щось схоже- у мене був лосось замість тунця , ще філадельфією помастила під ним, все інше так само, тільки корейську моркву не дала. І не смажила, було ситно», - коментують рецепт рола з морквою по-корейськи підписники фудблогерки.
Салат з морквою по-корейськи за 5 хвилин: "Виходить дуже смачно".
Легкі рецепти закусок з морквою по-корейськи - на всі випадки життя.
Салат із пекінської капусти, який можна навіть не заправляти - геніально простий і смачний рецепт.