Цукерки без шкоди для фігури: переможниця "Зважені та щасливі" дала простий рецепт
Переможниця проєкту "Зважені та щасливі", а тепер популярна блогерка-дієтолог Юлія Науменко розповіла, як приготувати смачнющі домашні цукерки "Мурашник".
"Якщо не куштували ще ці цукерки - Ви просто обов’язково повинні їх приготувати", – наголосила зірка "Зважені та щасливі".
Готуються такі цукерки дуже швидко, просто, з бюджетних інгредієнтів, а виходять суперсмачними та не нашкодять фігурі.
Щоб приготувати цукерки "Мурашник", переможниця шоу "Зважені та щасливі" Юлія Науменко бере такі інгредієнти:
- хлібці рисові - 2 шт.
- арахісова паста - 20 г
- горіхи (будь-які, окрім арахісу) - 20 г
- молоко сухе - 20 г
- молоко - 50 мл
- мед - 1 ч.л.
- шоколад чорний (від 76%) - 10 г
Рисові хлібці, горіхи та сухе молоко переможниця "Зважені та щасливі" Юлія Науменко перебиває блендером в крихту. До сухої суміші додаємо арахісову пасту, мед, вливаємо молоко та перемішуємо до однорідності.
Вологими руками зірка "Зважені та щасливі" формує цукерки в формі кульок. Якщо раптом маса буде занадто густою, то за необхідності додаємо трошки води.
Сформовані цукерки викладаємо на фольгу або просто на тарілку та посипаємо дрібно натертим чорним шоколадом.
Раніше переможниця "Зважені та щасливі" Юлія Науменко поділилася ще одним рецептом шоколадних цукерок, для яких знадобиться 100 г банана, 10 г какао-порошку, 20 г чорного шоколаду, 2 рисові хлібці, 1 ч.л. оливкової олії, 20 г горіхів і 50 г малини.