Тут і мʼяса не потрібно: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт нереально смачних стейків із капусти

Тут і мʼяса не потрібно: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт нереально смачних стейків із капусти

Цього разу на своїй сторінці в Instagram суперфіналістка дванадцятого сезону "Мастер Шеф" Ольга Рябенко показала, як приготувати смачнющі стейки – не з мʼяса, а з капусти.

"Що, неочікувано? Можливо) Але запевняю, це максимально проста, корисна і швидка в приготуванні страва. Та ще й яка смачна!", – радить зірка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко.

Для приготування стейків із капусти фіналістка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере такі інгредієнти:

  • капуста
  • тимʼян
  • оливкова олія;
  • сіль і перець – за смаком
  • вершкове масло – 20 г
  • мед – 1 ст. л.
  • соус Унагі – ½ ст. л.
  • сир Фелата – 50 г
  • арахіс смажений солений – 50 г
  • петрушка

З середини голівки капусти фіналістка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко вирізає два "стейки" товщиною по 2 см.

Солимо капустяні стейки, додаємо перець, тимʼян і поливаємо оливковою олією. Кожен стейк окремо загортаємо в фольгу та відправляємо в розігріту д о200 градусів духовку на 45 хвилин.

На пательні зірка "Мастер Шеф" добре розігріває вершкове масло разом із медом і соусом унагі. Викладаємо запечені капустяні стейки на пательню в розігрітий соус та обсмажуємо по 1-2 хвилини з кожного боку.

Готові капустяні стейки викладаємо на тарілку, зверху посипаємо подрібненими горішками, шматочками сиру фета, трішки поливаємо оливковою олією та притрушуємо петрушкою.

"Якщо капуста молода, часу на приготування може знадобитися менше", – додала фіналістка "Мастер Шеф".

Дуже апетитно - переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачної страви з картоплі.

Також повідомлялось, що переможниця "Мастер Шеф" поділилася рецептом української смакоти з простих інгредієнтів.

Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Як захистити урожай і оселю від гризунів: найкращі методи городників

Відмивання грошей через інтернет: ПриватБанк залишає клієнтів без захисту

Як знизити шкоду смаженого м'яса: лікар Комаровський розкрив елементарні способи

Україну накриє потужна магнітна буря

"Нафтогаз" показав, що робити при помилковій оплаті за газ: як повернути гроші

Простий рецепт булочок для бургерів від зірки "Мастер Шеф": краще за магазинні

"Ми не гірші за Польщу": зірка "МастерШефа" Ектор Хіменес-Браво назвав головний плюс України

Мобілізація жінок неминуча: експерти вказали, куди відправлятимуть служити

Чим підживити землю восени, щоб мати рекордний врожай наступного року: хитрощі господарів

Потрібна ядерна парасолька Сполучених Штатів, - військовий експерт про гарантії безпеки України

Керівник прокуратури у 42 роки отримує 785 000 грн пенсії: розібратися чому – не виходить

Значна частина українців може вийти на пенсію раніше: у ПФУ повідомили, для кого це можливо

В окупованому Таврійську проблеми з питною водою

В Україні посилили контроль: що потрібно знати роботодавцям про працевлаштування іноземців

Як приготувати смачну та ніжну яєчню: кулінар поділилася ідеальним рецептом яєць