Улюблена осіння страва: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт томатно-сирного супу
У себе в Instagram суддя проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати оригінальний томатно-сирний суп, який став його улюбленим.
"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво наголосив, що осінь – це ідеальний час для супчиків, тому варто обовʼязково спробувати цей рецепт.
Точна грамівка для цього рецепту не потрібна, можна регулювати кількість інгредієнтів на свій смак. Для приготування томатно-сирного супу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере:
- помідори (краще одразу кількох сортів)
- цибуля ріпчаста
- перець червоний солодкий
- варена курка + бульйон
- сіль та улюблені спеції (сухий часник, мелений перець, паприка, прованські трави тощо)
- авокадо
- сік лимона або лайма
- сир твердий
- зелень та чипчи начос для подачі
Спершу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво варить курячий бульйон, додаючи, окрім курки, також цибулю, селеру та перець для смаку та аромату.
На деко, застелене пергаментом, викладаємо помідори, солодкий перець, очищений від насіння, та цибулю, розрізану на довільні шматки. Запікаємо овочі в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності.
Авокадо "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво нарізає невеликими шматочками, збризкуємо лимонним соком, додає сіль і перець за смаком.
Запечені помідори, перець і цибулю перебиваємо блендером до однорідності. Додаємо курячий бульйон і знову перемішуємо до однорідності.
У тарілку для подачі "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво наливає суп, додає шматочки вареної курки, тертий сир, а зверху знову наливає суп. Зверху додаємо шматочки авокадо, листочки кінзи чи іншу зелень, а також прикрашаємо страву чипсами начос.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.