Улюблений сніданок цього літа: кулінар показала, як приготувати смачнющу яєчню-рататуй

Улюблений сніданок цього літа: кулінар показала, як приготувати смачнющу яєчню-рататуй

Українська кулінарна блогерка, авторка книги "Твої найкращі рецепти" Тетяна Юшина поділилася оригінальним рецептом літньої яєчні з овочами та сиром.

"Яєшня Рататуй - ваш улюблений сніданок цього літа!!!! Не вірите? Приготуйте! Неймовірна смакота і тільки користь!", – радить кулінар.

Точна грамівка для цього рецепту не потрібна. Нам знадобляться такі інгредієнти: яйця, цибуля, солодкий перець, кабачок, баклажан, помідор, часник, сир (блогерка взяла моцарелу та фету), сіль, чорний мелений перець і улюблені спеції.

Цибулю, перець, кабачок і баклажан нарізаємо на свій смак. Тетяна Юшина нарізала цибулю півкільцями, кабачок і баклажан – слайсами, а перець – брусочками.

На розігрітій пательні з олією спершу обсмажуємо цибулю. Далі додаємо перець, кабачок, баклажан і продовжуємо смажити. До обсмажених овочів додаємо подрібнений помідор, часник, сіль і перець за смаком і тушкуємо все разом приблизно 10 хвилин.

Яйця розмішуємо до однорідності. Готові овочі викладаємо в форму для запікання, заливаємо яйцями, а зверху посипаємо моцарелою та фетою. Кулінар також посипала зверху трішки орегано.

Запікаємо яєчню-рататуй у розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 20-30 хвилин, щоб яйця приготувалися, а сир розплавився.

"Спробуйте цю нереальну смакоту!", – наголосила кулінар.

Краще за шарлотку: рецепт запіканки з яблуком від переможниці "Зважені та щасливі".

Замість звичайного шашлику: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачнющого мʼяса.

Треба лише 10 хвилин: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт смачної пасти з кабачка.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Батько втік закордон: як домогтися аліментів на дитину

Ліміти на карткові перекази: ПриватБанк скасує обмеження для частини клієнтів

В Карпатах знайшли гриба-гіганта вагою у 3 кілограми

Коли і як обрізати черешню восени 2024 року: унікальні методи від господарів

Не їсти після 6, щоб схуднути - це не міф? Відома фітнес-тренерка назвала головне правило стрункості

Повістки "Укрпоштою": термін явки в ТЦК скоротили вдвічі

Отримати бронь буде ще складніше: нардеп пояснив, які зміни відбудуться

Сильні дощі і похолодання: яку погоду чекати в понеділок

Підвищення тарифів на електроенергію: експерти б'ють на сполох

Ізраїльська армія розпочала новий наступ в Газі

Штрафи за прогули на роботі: юрист пояснив, коли такі стягнення незаконні

Як приготувати картопляні зрази з м'ясом у духовці: шеф-кухар Тетяна Литвинова розкрила фірмовий секрет

Цвіль у пралці: як позбутися і потім недопустити, бо запах буде термоядерний

Дороги перетворились на ріки: частина Києва пішла під воду через сильну зливу

Юрій Ванетик розповів про те, як і чому президент Зеленський потрапив до США «у пастку»