Вам сподобається такий підхід: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт солодкого яблучного пирога
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F0929e51859f18199ae4aa193eff4296a.jpg)
Колишня зірка кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як зробити м'який яблучний пиріг, смак якого розкриється разом із горіхами та найніжнішим тестом на олії з вершками.
Інгредієнти:
- 800 г яблук
- 2 яйця
- 50 г цукру
- 100 г молока
- 30 г вершкового масла
- 70 г пшеничного борошна
- 10 г ванільного цукру
- 0,5 ч.л. рік
- 1 ч. л. розпушувача
- 80 г волоських горіхів
Приготування:
Помийте яблука, очистіть від шкірки, виріжте серцевину і наріжте тонкими слайсами, радить "Мастер Шеф" Литвинова.
Збийте яйця до утворення піни і додайте цукор, сіль та ванільний цукор. Продовжуйте збивати. Додайте розтоплене вершкове масло та молоко.
"Мастер Шеф" Литвинова додає, окремо змішайте розпушувач та борошно, потім поступово додавайте їх у рідку масу, продовжуючи збивати.
Перелийте тісто до яблук і обережно перемішайте руками, зберігаючи цілісність скибочок яблук. Викладіть у форму і випікайте у попередньо розігрітій духовці до 180-190 градусів на 30 хвилин.
Подрібніть мигдаль чи волоські горіхи.
Після перших 30 хвилин приготування додайте горіхи на пиріг і відправте назад до духовки ще на 20 хвилин, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.