Варення на сковорідці – це дуже смачно: як приготувати відмінну консервацію зі смородини, рецепт
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F2%2Feffc4db2a0caed228052420f54800519.jpg)
Влітку у господинь чимало клопоту - збирання врожаю та консервація. Дуже важливо в цей період зробити достатньо заготовок, щоби велика сім'я могла ними насолоджуватися взимку.
Смородина, кадр з "Youtube"
Інгредієнти для приготування:
- Смородина чорна 3 склянки
- Цукор 2 склянки
Всі процеси, покроковий рецепт:
- Ягоди чорної смородини промити, просушити та перебрати від поганих та незрілих ягід.
- Добре розігріти суху сковороду та насипати туди ягоди та цукор.
- Смажити на середньому вогні до розчинення цукру, помішуючи дерев'яною ложкою близько 15 хвилин.
- Викласти в стерилізовану банку та закрити прокип'яченою кришкою.
- Перевернути дном нагору, закутати і залишити до повного остигання.
Варення зі смородини, скріншот
Раніше ми повідомляли, що абрикосовою фантою насолоджуватиметеся всю зиму - приготуйте улюблений напій дитинства за найпростішим рецептом.
Також, дайте спокій печерицям: як приготувати мариновані гливи, які ви не забудете.
Поділитися сюжетом