Вдома смачніше і дешевше: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий рецепт суші-бургерів
Цього разу у себе в Instagram суддя проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як у домашніх умовах приготувати неймовірно смачний суші-бургер.
Щоб приготувати суші-бургер (у розрахунку на дві штуки) "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- листи норі - 2 шт.
- рис для суші - 200 г
- 1 ст.л. оцту для суші
- 1 ст.л. цукру
- 1 ч.л. солі
Для начинки "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере 100 г крем-сиру, один огірок, одне авокадо та 100 г креветок. За бажанням можете замінити креветки на червону рибу.
Крім того, для кляру нам знадобиться 2 яйця, 3 ст.л. борошна, 3 ст.л. холодної води + сухарі панірувальні панко.
Рис для суші відварюємо відповідно до інструкції. Для заправки "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво змішує оцет із цукром і сіллю до повного їх розчинення. Заправляємо рис і добре перемішуємо.
З рису "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво формує дві пласкі "булочки", на одну викладає крем-сир, тоненько нарізаний огірок, слайси авокадо та варені креветки, накриває другою та акуратно загортає в норі.
Для кляру до однорідності змішуємо яйця з холодною водою та борошном. Суші-бургер спершу вмочуємо в кляр, далі обвалюємо в сухарях панко та запікаємо при 200 градусах у мультипечі чи духовці, або обсмажуємо в олії до золотистості.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.