Весь секрет у соусі: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачних і соковитих реберець

Весь секрет у соусі: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачних і соковитих реберець

Суддя проєкту "Мастер Шеф", відомий шеф-кухар і ресторатор Володимир Ярославський запропонував українцям оригінальний американський рецепт реберець барбекю.

"Я використовую яловичину - але свинина теж дуже добре виходить", – наголосив "Мастер Шеф" Володимир Ярославський.

На 4 кг нежирних ребер "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере такі інгредієнти:

  • вино червоне сухе - 700 г
  • Coca-Cola - 700 г
  • соєвий соус - 40 г
  • соус Табаско - 6 г (або трішки сушеного перцю чилі)
  • мед або цукор - 75 г
  • бренді або коньяк - 30 г
  • соус Ворчестер - 20 г
  • сіль - 25 г
  • чорний і духмяний перець
  • кетчуп - 500 г

"Мастер Шеф" Володимир Ярославський на ніч замочує ребра з усіма інгредієнтами, крім кетчупу.

Замариновані реберця щільно викладаємо в глибоку ємність для запікання, заливаємо маринадом, що залишився. Зверху накриваємо реберця вирізаним по периметру пергаментом, а також фольгою.

Відправляємо ребра в розігріту до 160 градусів духовку до мʼякості: свинячі на 2-2,5 години, а яловичі на 3-4 години. При цьому через дві години зменшуємо температуру до 120-130 градусів.

Готові ребра "Мастер Шеф" Володимир Ярославський лишає охолонути прямо в ємності, а потім знімає зверху весь затверділий жир.

"Бульйон, що вийшов, виварюємо в 4 рази на сковороді, додаємо кетчуп, перемішуємо. І у вас готовий супер соус барбекю!", – пояснює "Мастер Шеф" Володимир Ярославський.

Для подачі запікаємо реберця в фользі 15 хвилин, потім розкриваємо, поливаємо соусом і запікаємо ще 7-10 хвилин.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Ви не уявляєте, скільки грошей на комуналці ви могли зекономити: 2 електроприлади, які "жеруть" багато кВт/год

Як розмножити троянди восени: господині назвали найпростіший спосіб

Як отримати "максимум" з недешевої підписки на Netflix і дивитися фільми оффлайн

Росія завдала авіаударів по Запоріжжю

Супермаркети порадували обвалом цін майже на 30%: що подешевшало

Листковий пиріг з горіхами та яблуками: швидко та просто, відео

У ISW знайшли пояснення активізації російських військових в Курській області

Без світла мільйони будинків, а ще 12 мільйонів людей у ​​небезпеці: наслідки урагану "Мілтон" у США

Популярний овоч для борщового набору тішить цінами: коли час робити запаси

Тариф на електроенергію з 1 листопада: українцям пояснили, скільки коштуватиме кВт*год

Нова багатокористувацька пісочниця від розробників Minecraft вже на горизонті

Бізнес налаштований на новий курс долара – по 44 грн за "зелений": чого чекати українцям до грудня

Як обрізати виноград восени для гарного врожаю: унікальний метод господарів

Школярі вивчатимуть сучасні пісні на уроках літератури: "Стефанію" мають знати напам’ять

Отримати не можна забрати: ВПО назвали умови для оформлення субсидії на опалювальний сезон