Вийде красивим і смачним: Полякова розкрила головну хитрість у приготуванні гаспачо

Вийде красивим і смачним: Полякова розкрила головну хитрість у приготуванні гаспачо

Для приготування гаспачо за рецептом Олі Полякової знадобляться такі продукти: свіжий сік з м'якоттю з помідорів, перець.

«Краще Ратунда. Він дуже ароматний, тому найкраще підходить» , – радить Полякова.

А також огірки, часник, розмарин, базилік, перець горошком, сіль та оливкова олія.

Перший крок приготування гаспачо за рецептом Олі Полякової – у блендері збити перець разом із томатним соком.

Потім збиваємо в блендері огірки, томатний сік та два зубчики часнику.

Потім кладемо в чисту чашу блендера розмарин, базилік, заливаємо оливковою олією.

«Я хочу ароматизувати олію. Якщо ми цю зелень зіб'ємо в нашому гаспачо, то гаспачо пофарбується і з такого червоного і красивого перетвориться на сірий і дуже негарний. Тому потрібно ароматизувати олію і лише потім олію влити в гаспачо. Ось така хитрість» , - ділиться секретом свого гаспачо Оля Полякова.

Потім це масло із зеленню проціджуємо через сито. Таким чином виходить красива, зелена ароматизована олія. Додаємо в цю олію трохи лимона.

Для цього Оля Полякова просто видавила з половинки лимона сік у олію.

Завдяки цьому масло не потемніє, а залишиться «красивим і зеленим».

Далі Оля Полякова розлила гаспачо по тарілках і в кожну додала трохи крапель оливкової олії, збитої із зеленню.

«Тепер у гаспачо можете додати все, що хочете. Це може бути краб з авокадо, припущені кальмари. А можуть бути просто овочі чи сухарики. Або пармезан. Що хочете. Це дуже смачно, правда», – радила Оля Полякова.

Сама Оля Полякова натерла сир пармезан на дрібній тертці, виклала його тоненькими купками на фольгу, якою застелила деко, і відправила в духовку, розігріту до 250.

«Хвилин на десять» , – розповіла Оля Полякова.

Таким чином вийде хрустка сирна чіпса, яку можна покласти в гаспачо. Також у своє гаспачо Оля Полякова поклала авокадо та крабове м'ясо.

«Це у мого чоловіка коханого улюблене блюдо», - зізнавалася Оля Полякова.

Не встоїть жоден чоловік – Полякова розкрила рецепт страви, якою балує чоловіка.

Полякова втратила свій розкішний будинок - що сталося.

Також повідомлялося, що Полякова розповіла, як правильно замісити тісто для піци.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ