Влітку тільки солодка: як приготувати піцу з полуниці та бананів, рецепт
Ми звикли, що піци бувають м'ясними, сирними чи овочевими. На жаль, солодкі не так сильно популярні і дуже дарма. Вони можуть виступати як повноцінний десерт.
За цим рецептом солодка піца готується з банана та сезонної полуниці, але фрукти чи ягоди можна вибирати на свій розсуд. У будь-якому випадку вийде смачно. До того ж не потрібно морочитися з тестом, оскільки готове для піци можна придбати в багатьох супермаркетах.
Інгредієнти:
- Тісто для піци 250 г
- Полуниця 150 г
- Банан 1 шт.
- Олія вершкове 20 г
- Паста горіхова або шоколадна (не обов'язково Nutella) 120 г
- Цукрова пудра 100 г
Як приготувати:
Розігрійте духовку до 180 градусів. Заморожене тісто для піци розморозьте до кімнатної температури, викладіть на лист. Змастіть його розтопленим вершковим маслом, залишивши близько 2 см по краях.
Поставте лист в духовку і випікайте тісто близько 10 хвилин або поки скоринка не стане золотисто-коричневою. Вийміть тісто з духовки і акуратно змастіть зверху шоколадною пастою, знову залишивши край 2 см. Зверху покладіть шматочки банана та полуниці. Не соромтеся додавати більше начинки, наприклад, фундук, волоські горіхи або кокосову стружку.
Поверніть піцу до духовки і випікайте 5-10 хвилин. Дістаньте та посипте цукровою пудрою.
Раніше ми повідомляли, що абрикосовою фантою насолоджуватиметеся всю зиму - приготуйте улюблений напій дитинства за найпростішим рецептом.
Також, дайте спокій печериці: як приготувати мариновані гливи, які ви не забудете.