Влітку тільки так, адже сезон у розпалі: рецепт рум'яної та ароматної шарлотки з персиками
Шарлотка – це десерт дитинства. Його смак занурює нас у приємні спогади, коли ми були найщасливішими у світі.
Зараз на ринку повно смачних ягід та фруктів, тому чому б не потішити себе цим солодким пирогом. Сьогодні пропонуємо вам приготувати варіант із персиками. З ними шарлотка виходить дуже запашною.
ПОТРІБНО:
- персики 500 гр;
- 3 яйця,
- 1 склянка цукру,
- 1 склянка борошна,
- ½ ч. л. соди,
- 1 ч. л. вершкового масла|мастила|.
ЯК ГОТУВАТИ:
Насамперед потрібно перемішати і збити яйця з цукром.
У готову суміш потрібно додати соду, гашену оцтом, а потім можна просівати борошно.
Перемішуємо тісто до одноманітного стану та повного розчинення грудок.
Потім змащуємо форму для випікання вершковим маслом або олією.
Миємо та нарізаємо скибочками персики, викладаємо на дно форми.
По готовності рівномірно розподіляємо в чаші тісто і забираємо пиріг у розігріту до 200 градусів духовку.
Через 30 хвилин дістаємо і виймаємо шарлотку із форми.
Можна подати до столу зі збитими вершками, ванільним морозивом або просто до чаю.
Раніше ми повідомляли, що більше ніколи не купуватимете в магазині: приготуйте вишуканий вершковий сир із несподіваного інгредієнта.
Також, зелені помідори – це смачно, коли це варення: рецепт солодкої консервації з овочів.