З будь-яким сиропом та ягодами: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт сирників з йогуртом
Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати смачні сирники з йогуртом, які не підгорять зовні та не будуть сирими всередині.
Інгредієнти:
- 2 банана
- 300 г сиру
- 50 г йогурту
Приготування:
Підготовка інгредієнтів:
Очистіть банани від шкірки та наріжте їх на шматочки для зручності перебивання блендером.
Покладіть сир у відповідну за розміром миску, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
Перемішування інгредієнтів:
У блендері поєднайте шматочки банана, сир і йогурт.
Увімкніть блендер і перемішуйте інгредієнти до однорідної маси. Досягніть, щоб суміш стала гладкою і кремоподібною.
Приготування сирників:
"Мастер Шеф" Литвинова розповідає, перед тим як налити масу у форми для випікання, заздалегідь розігрійте духовку до 150 градусів.
Наповніть форми масою, що вийшла. Забезпечте рівномірний розподіл.
Випікання:
Поставте форми у розігріту духовку.
Випікайте сирники за 150 градусів протягом 30 хвилин або до золотистої кірки.
Прикраса та подача:
Після готовності сирників вийміть форми з духовки і дайте трохи охолонути.
За бажання прикрасьте готові сирники свіжими фруктами.
Подавайте сирники теплими як чудове частування для себе та ваших близьких, поділилася "Мастер Шеф" Литвинова.