З соусом іще смачніше: зірка "Мастер Шеф" дав покращений рецепт кабачкових оладок

З соусом іще смачніше: зірка "Мастер Шеф" дав покращений рецепт кабачкових оладок

Учасник "Мастер Шеф", відомий кондитер Макс Пустовіт на своїй сторінці в Instagram показав, як приготувати смачнющі кабачкові оладки зі сметаною та зеленню.

Для приготування кабачкових оладок нам знадобиться:

  • кабачок (натираємо на крупній тертці та руками віджимаємо від зайвого соку) - 550 г
  • яйце С1 - 1 шт.
  • борошно пшеничне - 140 г
  • сіль і перець - на смак
  • олія для смаження

Для соусу "Мастер Шеф" Макс Пустовіт узяв такі інгредієнти:

  • сметана 15% – 200 г
  • кріп/базилік/зелена цибуля - 10 г
  • часник свіжий або гранульований – 0,5 г
  • сіль і перець - на смак
  • насіння гарбуза - 15 г

Тертий кабачок змішуємо з яйцем, борошном, спеціями та замішуємо тісто за консистенцією схоже на густу сметану.

На розігріту сковорідку зірка "Мастер Шеф" наливає невелику кількість олії, формує оладки та обсмажує їх на невеликому вогні по 3-4 хвилини з обох боків, прикриваючи кришкою.

"Я люблю щоб вони були більш пропарені та по текстурі щось по типу панкейків, а ви, якщо любите більш засмажені, тоді робіть тонкими та смажте без кришки до насичено золотистого кольору", – пояснив "Мастер Шеф" Макс Пустовіт.

Щоб приготувати соус до кабачкових оладок, змішуємо сметану, дрібно нарізану зелень, часник, спеції та гарбузове насіння.

Зірка "Мастер Шеф" викладає готові оладки стовпчиком, промазуючи їх сметанним соусом, а також приправляє трюфельною олією.

Фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт смачнющого сніданку замість каш і сирників.

Як правильно готувати смажену картоплю: ресторатор розкрив простий рецепт.

Салат із молодої капусти вийде суперсмачним: кулінар дала оригінальний рецепт.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Олег Постернак розповів, чому у листопаді не буде другого Саміту миру

Вчителям грошей не знайшлося: педагогів приголомшили планами

Кого чекають фінансові надходження: гороскоп на 10 жовтня для всіх знаків Зодіаку

Російські дрони все ближче до українських АЕС: катастрофа може статися будь якої миті

Значно смачніше за майонез: рецепт легкого соусу для мʼяса, риби та інших страв

Безкоштовне добриво для городу: експерти розповіли, як правильно використовувати каву

Змусять пройти ВЛК: військовозобов'язаним пояснили термін дії

Шоколадне печиво Брауні з маршмеллоу: Ліза Глінська дала найпростіший рецепт

Як отримати недовиплачену пенсію: знадобляться ці документи

Секрет родючого грунту: які сидерати саджати восени на городі

Як пережити зиму в теплі та з мінімальними платіжками: прості способи заощадити на комуналці

Укрзалізниця змінила правила продажу квитків: що треба знати

«Туман війни розвіявся»: експерт розповів, як ЗСУ можуть пробити позиційний фронт

Сатана приходив, поки ви спали: які ознаки того, що він відвідував вас уві сні

Захист саду від гризунів восени: найкращі методи досвідчених господинь