Закуска, яка сподобається всім: рецепт кабачкових ролів із різними начинками
Шеф-кухар Валентина Кущ запропонувала українцям рецепт смачнющої закуски з кабачків, яку можна доповнювати різноманітними начинками – кабачкового ролу.
"Чудова закуска! Впевнена, що буде першою зникати на Вашому столі. Начинка може бути будь-яка", – наголосила шеф-кухар.
На один рулетик цього разу шеф-кухар узяла такі інгредієнти:
- кабачок середній - 1 шт.
- крем-сир - 50 г
- листя салату (рукола, шпинат тощо) - 10-15 г
- хамон - 10-15 г
- томат вʼялений - 1 шт.
Також шеф-кухар запропонувала кілька варіантів начинок для кабачкових рулетиків:
- шинка, крем-сир з часником, твердий сир, листя салату;
- крабові палички, крем-сир чи майонез з часником, твердий сир, салат;
- лосось, крем-сир, каперси, листя салату;
- креветка, крем-сир, листя салату, болгарський перець чи огірок;
- консервований тунець, твердий сир, крем-сир чи майонез, огірок, салат.
Кабачок нарізаємо вздовж тоненькими пластинками.
"Якщо у Вас є економка, то можна нею, або спеціальною терткою. Я нарізала просто ножем", – відзначила шеф-кухар.
На розігрітій пательні з олією смажимо кабачок з обох боків до румʼяності та мʼякості. Обсмажені шматочки кабачка викладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.
Після цього на пергамент викладаємо шматочки кабачка трішки внапуск, як на відео. Зверху змащуємо кабачок крем-сиром, викладаємо начинку, загортаємо в рулет, нарізаємо його і можна подавати.