Замість нудної вівсянки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт сніданку за 10 хвилин
Цього разу суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці Instagram показав, як приготувати смачний десерт-сніданок із вівсянки за 10 хвилин.
Це ідеальний варіант для тих хто любить солодкі сніданки. Виходить неймовірно смачно, а готується настільки просто та швидко, що ви встигнете його зробити, поки заварюєте каву чи чай.
Для цього рецепту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво узяв:
- 40 г вівсяних пластівців (дрібних)
- банан - 0,5 шт.
- 10 г какао-порошку
- 100 г молока
- 0,5 ч.л. розпушувача
- 30 г шоколаду (дропси або просто крихта)
Банан "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розминає виделкою та змішує до однорідності з дрібними вівсяними пластівцями, молоком, розпушувачем і какао-порошком.
Готову шоколадну масу виливаємо в дві маленькі формочки для запікання, зверху посипаємо шоколадними краплями чи просто крихтою.
"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво запікає цей десерт у розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 10-15 хвилин. Але можна обійтися і без духовки та приготувати вівсяно-шоколадний десерт у мікрохвильовці.
Готовий десерт "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво прикрашає свіжою полуницею – і сніданок готовий.
Раніше суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився швидким рецептом домашнього морозива, для якого нам знадобиться 250 г банана, 250 г абрикосів та вафельні ріжки для подачі.
Банани чистимо від шкірки, абрикоси – від кісточок, кладемо в пакети та відправляємо в морозилку. Охолоджені фрукти перебиваємо блендером до однорідності та подаємо в вафельних ріжках.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.