Замість пельменів і пиріжків: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт смачної страви з мʼясом

Замість пельменів і пиріжків: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт смачної страви з мʼясом

На своїй сторінці в Instagram суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати ніжні булочки з мʼясною начинкою на пательні.

Це дуже проста у приготуванні та неймовірно смачна страва, яка замінить вам і пиріжки, і пельмені. У ній ідеально поєднуються соковита мʼясна начинка, ніжне тісто та хрумка засмажена скоринка.

Для приготування тіста "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере:

  • 250 г борошна
  • 5 г цукру
  • 140 г теплої води
  • 7 г сухих дріжджів
  • 2 г солі
  • 10 г олії

Для начинки нам знадобляться такі інгредієнти:

  • 200 г фаршу свинячого
  • 15 г зеленої цибулі
  • сіль, перець, паприка, сухий часник
  • 10 г соусу унагі
  • 3 г кунжутної олії
  • 30 г води

Спочатку "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво змішує теплу воду з цукром і дріжджами та лишає цю суміш на 5 хвилин. Після цього додає борошно, олію, сіль та замішує тісто. Готове тісто накриваємо рушником і лишаємо підходити - на 30-40 хвилин у теплому місці.

Щоб приготувати начинку для булочок, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво просто додає до фаршу сіль, перець, паприку, сухий часник, олію, соус унагі, воду та дрібно нарізану зелену цибулю.

З тіста "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво робить ковбаску, розрізає її на шайби, тоненько розкачує їх, викладає всередину по 1 чайній ложці мʼясної начинки та формує булочки, як на відео.

Такі булочки "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво викладає на пательню, наливає воду та готує протягом 7-10 хвилин, періодично перевертаючи. Готові булочки посипаємо кунжутом і можна насолоджуватися.

Дуже оригінально та смачно: рецепт салату від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво.

Хіменес-Браво дав оригінальний рецепт омлету.

Таку вівсянку ви полюбите: Ектор Хіменес-Браво поділився смачним рецептом.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Оподаткування посилок з-за кордону: українців готують до великих змін

Швидкий салат з яблуком та горіхами: "Майстер Шеф" дав корисні поради

"Пристрасть, елегантність і тепло": Андре Тан назвав головний колір моди осені 2024

Доведеться заплатити 18% від продажу: українців попередили про черговий родаток

Школярів годуватимуть за новими правилами

Військові обурені крадіжкою мільйонів із громади міста на рекламу, коли окупанти за 200 км: "Мер у долі?"

Неприємний сюрприз від "Ощадбанку": як не потрапити в пастку

Рецепт нашвидкуруч: ніжне кокосове печиво з чотирьох інгредієнтів від "Мастер Шефа" Лізи Глинської

Риба перетвориться на небезпеку: чому після 50 років варто змінити раціон

Повістка поштою: як відрізнити звичайний лист від листа з ТЦК

Українців депортуватимуть з Європи: виженуть і більше не пустять

Де потрібно залишити воду та мило 13 жовтня і як захиститися від бід: обряди та заборони на день Іверської ікони

Гороскоп на 13 жовтня для всіх знаків Зодіаку: що приготував вам Всесвіт

Зустрічатимемо Сонце о 3 ночі: коли Україна востаннє перейде на "зимовий час"

Українцям не повністю виплатять першу "теплу" субсидію: у чому причина