Замість звичайних бутербродів: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт смачного сендвіча
Цього разу у себе в Instagram суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати класичний французький сендвіч крок-месьє.
Крок-месьє – це гарячий бутерброд із шинкою, сиром і соусом бешамель, який часто подають у французьких кафе. "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво радить готувати такий сендвіч для сніданку або а якості швидкої вечері.
Щоб приготувати крок-месьє "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти (на два сендвіча):
- 4 скибки хліба
- 100 г шинки
- 100 г сиру
- 300 г молока
- 30 г борошна
- 30 г вершкового масла
- сіль, перець - за смаком
- дрібка мускатного горіха
Спершу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво готує соус бешамель. Для цього в сотейнику прогріваємо борошно до золотистого кольору. Слідом додаємо вершкове масло та, постійно помішуючи, доводимо до однорідності та загущення.
Після цього вливаємо молоко та продовжуємо помішувати, поки маса не стане однорідною. У кінці додаємо сіль і перець за смаком, а також дрібку мускатного горіха та перемішуємо.
На дві скибки хліба "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво викладає соус бешамель, потім нарізану тонкими слайсами шинку, далі сир. Накриваємо сендвічі другою скибкою хліба, а зверху додатково викладаємо соус бешамель і сир.
Відправляємо сендвічі в розігріту до 180 градусів духовку до золотистості – і крок-месьє готові.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.