Замість звичайної яєчні чи омлету: кулінар дала рецепт смачнющого сніданку з яєць

Замість звичайної яєчні чи омлету: кулінар дала рецепт смачнющого сніданку з яєць

Авторка кулінарної книги "Твої найкращі рецепти", фудблогерка Тетяна Юшина показала, як приготувати Uova Al Pomodoro - яєчню з помідорами по-італійськи.

"Це дуже смачно! Дуже! Раджу обовʼязково спробувати! Тим паче, що саме зараз сезон смачних помідорів)", – наголосила кулінар.

Для приготування італійської яєчні з помідорами нам знадобляться такі інгредієнти:

  • стиглі помідори - 3 шт.
  • часник - 1 зуб.
  • тертий твердий сир (пармезан) - 1-2 ст.л.
  • яйця - 2-3 шт.
  • сіль і перець - за смаком
  • жменя листя базиліку чи орегано
  • оливкова олія

Помідори треба очистити від шкірки. Для цього Тетяна Юшина робить на них надрізи хрест-навхрест, заливає окропом, а через кілька хвилин знімає шкірку. Очищені томати нарізаємо кубиками.

На розігріту пательню з невеликою кількістю оливкової олії викладаємо помідори та тушкуємо їх на невеликому вогні протягом 20 хвилин, періодично помішуючи.

Після цього додаємо дрібно нарізаний часник, подрібнений базилік чи орегано та тертий сир, перемішуємо все.

Робимо 2-3 виїмки для яєць, залежно від того, скільки штук ви вирішили взяти. Вибиваємо яйця, підсолюємо їх, накриваємо кришкою та готуємо: якщо любите рідкі жовтки, то 2-3 хвилини, а якщо повністю готовий, то приблизно 5-7 хвилин.

Подавати яєчню з помідорами по-італійськи треба на підсмаженому хлібі.

"Ах, як це смачно!", – додала кулінар.

Краще за шарлотку: рецепт запіканки з яблуком від переможниці "Зважені та щасливі".

Замість звичайного шашлику: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачнющого мʼяса.

Треба лише 10 хвилин: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт смачної пасти з кабачка.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Як і коли посадити ожину восени саджанцями: топ порад від садівників

Десерт "Льод та вогонь": спрощений рецепт від відомого кухаря, який вразить ваших гостей

Як правильно зберігати врожай буряків узимку: важливі поради та секрети від професіоналів

Зупиніться з консервацією, адже доведеться викидати: скільки можна зберігати варення, соління та компоти

Чим обробити сад від шкідників восени: експерти назвали кращі методи

Небезпечна бактерія живе в рибі та "пожирає людей": жінка залишилася без рук та ніг після вечері

Ціни на пальне змінилися: скільки коштує заправити повний бак

Заливний пиріг з цибулею та яйцем: легкий та корисний рецепт від зірки "Мастер Шеф" Лізи Глінської

Для чого використовують кондиціонер для білизни і чи потрібен він при пранні: міфи, в які ви вірите

"Доведеться підвищувати вдвічі": українські інтернет-провайдери готують нові тарифи

Як підготувати грядку під часник восени: правила гарантованого врожаю від господинь

Повістки вручатимуть "прозоро" – ТЦК зобов’язали до нових правил

500 гривень на продукти від "Ощадбанку": як отримати

На Харківщині волонтер пограбував дитину: замість покарання хотів на фронт

Україна вперше в історії стала бронзовим призером ЧС з футзалу