Замість звичайної яєчні чи омлету: "Мастер Шеф" Ярославський показав, як смачно приготувати яйця

Замість звичайної яєчні чи омлету: "Мастер Шеф" Ярославський показав, як смачно приготувати яйця

Зірка кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів, як приготувати замість звичайної яєчні популярний нині скрембл.

Виділяють три види скремблу. Володимир Ярославський із "Мастер Шеф" показав, як приготувати англійський, французький та американський варіанти цієї страви. Усі готуються дуже просто та з однакового набору інгредієнтів:

  • яйця - 3 шт.
  • вода - 0,5 ст.л.
  • вершкове масло - 20 г
  • сіль на смак

"Мастер Шеф" Володимир Ярославський наголосив, що будь-який скрембл має бути трішки недоготованим, інакше вийде суха та занадто щільна суміш.

Щоб приготувати англійський скрембл, "Мастер Шеф" Володимир Ярославський спершу добре змішує яйця з сіллю віничком. На злегка розігріту пательню чи сотейник зі шматочком вершкового масла виливаємо яєчну суміш, доводимо до стану "каші", активно помішуючи лопаткою та одразу перекладаємо на тарілку.

Французький скрембл "Мастер Шеф" Володимир Ярославський готує в залізній мисці на водяній бані. Виливаємо в розігріту миску добре збиті яйця з сіллю, готуємо, активно помішуючи силіконовою лопаткою, в середині процесу додаємо шматочок вершкового масла.

Для американського скрембла так само збиваємо яйця з сіллю, виливаємо їх на злегка розігріту пательню зі шматочком вершкового масла та обережно рухає масу від країв до середини. У результаті отримаємо красивий хвилястий скрембл.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Ці знаки Зодіаку стають мільярдерами: астрологи склали топ-3

"Нова пошта" розкрила посилку військового та просить "забрати, як є": реакція на скаргу шокувала

Нардеп Пушкаренко: Балкани консолідуються навколо підтримки України

Комуналка вдарить по кишені: українцям доведеться більше платити за чистоту

Українського військового спіймали на "гарячому": тепер йому загрожує в'язниця

Resident Evil Remake Trilogy тепер доступний для всіх: нові костюми та DLC

Ніжний гарбузовий крем-суп, як у ресторані: шеф-кухар розкрила простий рецепт

Організації збройних заколотів: держдума РФ підтримала довічні терміни

Останнє переведення годинників для українців: не забудьте про зимовий час вже скоро

"Піди і згинь за три тижні": військовий розкрив, що не так з мобілізацією українців

5% чи 18%: скільки потрібно заплатити за продаж автомобіля

Як підживити кімнатні квіти в горщику: найкращі способи господинь

Вивезуть усіх мирних: у Куп’янську на Харківщині оголосили евакуацію

Податки навіть на чайові: українців хочуть змусити платити за звичні дрібниці

Ніжний бісквітний рулет із джемом чи повидлом: рецепт простого та бюджетного десерту