Запіканка з куркою та картоплею від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво: простий рецепт
Шеф-кухар, ресторатор, суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом соковитої запіканки з куркою та овочами, яка дуже швидко та просто готується.
"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво відзначив, що в цій страві поєдналося ніжне куряче філе, хрусткий бекон, а також соковиті овочі, тому це ідеальний варіант для обіду чи перекусу.
Для приготування запіканки "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво узяв такі інгредієнти:
- 200 г бекону
- 500 г курячого філе
- 300 г картоплі
- 200 г помідорів
- 100 г цибулі
- сіль і мелений перець - за смаком
У невелику форму для запікання "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво викладає на дно та бортики слайси бекону, залишаючи вільний край, щоб потім накрити начинку, як на відео.
Картоплю, помідор і цибулю нарізаємо тоненькими кільцями, а куряче філе – на невеликі шматочки.
У форму на бекон викладаємо шарами куряче філе, картоплю, підсолюємо її, перчимо, а далі помідори та цибуля. Беконом закриваємо начинку зверху.
"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво відправляє форму в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 30-40 хвилин до апетитної золотистої скоринки – і запіканка готова.
Раніше суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився з українцями рецептом смачного маринаду для курки: 2 ст.л. оливкової олії, 1 ст.л. білого йогурту, по 1 ч.л. солі, куркуми та подрібненої кінзи та по 0,5 ч.л. паприки, кумину, сушеної цибулі, імбиру, часнику та чорного меленого перцю.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.