Завжди соковиті та ніжні: рецепт найсмачніших курячих котлет від переможця "Мастер Шеф"
На своїй сторінці в Instagram зірка кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський дав простий і надзвичайно смачний рецепт курячих котлет.
"Взагалі, мабуть, у кожної хазяйки є свій рецепт, але цей неповторний, запевняю🔥", – радить переможець "Мастер Шеф".
У зірки "Мастер Шеф" є секретний інгредієнт, який надасть котлетам неповторного смаку та аромату – лимон. Також смачні котлети, за словами шеф-кухаря, неможливо уявити без додавання хліба.
Для приготування котлет переможець "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський узяв такі інгредієнти:
- курячий фарш - 1 кг
- яйце куряче - 1 шт.
- булочка/мʼякушка хліба - 100 г
- вершки жирністю 20-30% - 100 мл (можна замінити на молоко)
- цибуля - 2 шт.
- цедра та сік одного лимона
- паприка копчена - 1 ч.л.
- олія для смаження
- вершкове масло - 30 г
- зелень (петрушка) - 40 г
- сіль і перець на смак
Цибулю переможець "Мастер Шеф" нарізає дрібним кубиком і обсмажує на вершковому маслі.
Мʼякушку хліба замочуємо у вершках. Дрібно нарізаємо петрушку.
Додаємо до курячого фаршу подрібнену петрушку, яйце, цедру та сік лимона, сіль, перець, копчену паприку, смажену цибулю та розмочений хліб, добре все перемішуємо до однорідності та руками формуємо котлети.
Смажимо котлети на розігрітій пательні з олією з додаванням скибочки лимону. Готові котлети змащуємо шматочком вершкового масла – і можна подавати.
Дуже апетитно - переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачної страви з картоплі.
Також повідомлялось, що переможниця "Мастер Шеф" поділилася рецептом української смакоти з простих інгредієнтів.
Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.