Зберігайте цей маринад: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав оригінальний рецепт курки у рукаві

Зберігайте цей маринад: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав оригінальний рецепт курки у рукаві

Цього разу в Instagram суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився секретами приготування курки у спеціальному маринаді, який помітно покращить смак страви.

Інгредієнти для маринаду:

  • 4 чашки води;
  • 1/3 чашки соєвого соусу;
  • 6 чайних ложок солі;
  • 3 чайні ложки цукру;
  • 2 зірочки анісу;
  • 3 зірочки гвоздики;
  • 3 лаврові листи;
  • 1 чашка Спрайту чи ананасового соку;
  • 1 ціла курка.

Суміш спецій:

  • 1/4 чашки олії;
  • 1/2 чайної ложки паприки;
  • 1/2 чайної ложки сушеної цибулі;
  • 1/2 чайної ложки сушеного часнику;
  • 1/2 чайної ложки суміші спецій.

Глазур:

  • 2 чайні ложки меду;
  • 1 чайна ложка соєвого соусу;
  • 1 чайна ложка суміші спецій.

Приготування:

У великій мисці змішайте воду, соєвий соус, сіль, цукор, аніс, гвоздику, лавровий лист та ананасовий сік для маринаду, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Покладіть курку в маринад і залиште на 2-3 години, щоб просочилася.

Вийміть курку з маринаду та обсушіть рушником.

"Мастер Шеф" Хіменес-Браво ділиться, у мисці змішайте олію, паприку, сушений цибулю, сушений часник і суміш спецій для суміші спецій.

Натріть курку цією сумішшю.

Покладіть курку в рукав для запікання і запікайте в попередньо розігрітій духовці до золотистого кольору за температури 160 градусів близько 50 хвилин.

Розріжте рукав уздовж шва і змастіть курку глазур'ю.

Поверніть курку в духовку і допікайте за температури 220 градусів близько 10 хвилин, порадив "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Дуже оригінально та смачно: рецепт салату від судді "Майстер Шеф" Хіменеса-Браво.

Хіменес-Браво дав оригінальний рецепт омлету.

Таку вівсянку ви полюбите: Ектор Хіменес Браво поділився смачним рецептом.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Укрзалізниця до шкільних канікул збільшила кількість рейсів до Львова та Одеси

Одеська компанія вантажних перевезень поповнює бюджет країни-агресора?

Проблеми працевлаштування: чому 40% українців не мають стабільної роботи

"Мар'яночка вже все продумала": за допомогою ШІ створили кумедну розмову Безуглої із Сирським

Українців потішили новими цінами на рибу: наскільки подешевшали скумбрія, короп та оселедець

Ощадбанк зробив неприємний сюрприз клієнтці: "Не можу скористатися своєю маленькою пенсією"

Лобізм інтересів великого бізнесу: ЗМІ про роботу Южаніної у податковому комітеті ВР

"Це кумовство": Жадан не здивував мережу своїм вибором нобелівського лауреата з літератури

«Кажуть що навіть кадирівській воїн є один»: військовий розповів про поповнення обмінного фонду

У Раді скасували скандальну "зарплатну" правку до законопроєкту

Планета при смерті: незворотні зміни клімату вже почались - вчені

Ахмад Ахмедов заявив, що Україна має визнати окупацію Дагестану

"Слабкий союзник у боротьбі з рф": експерти пояснили, чому Гарріс не говорить про війну в Україні

Онлайн та дистанційне навчання: батькам пояснили, що краще обрати для школяра

Тетяна Гай про долю Торецька: «повернеться Фортуна у наш бік»